Pronájem zrekonstruovaného bytu 3+1 s lodžií, 82m² - Praha 6 Řepy

Laudova 1004/24, Praha - Řepy

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte prostorný byt v klidné lokalitě, obklopený zelení, s výbornou dostupností veškeré infrastruktury? Potom neváhejte a domluvte si prohlídku. V exklusivním zastoupení majitele Vám, bez provize, zprostředkuji pronájem částečně vybaveného, zrekonstruovaného bytu 3+1, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží zatepleného bytového domu, o celkové rozloze 82m2, jehož součástí je lodžie a sklep. V rámci rekonstrukce byla vyměněna okna za plastová, bylo vymalováno, uděláno nové zděné WC a koupelna, a podlahy. Vybavením bytu je kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, lednice a mrazák, myčka a pračka. Kuchyň a sousedící pokoj s lodžií jsou situovány na západ, další dva pokoje na východ. V domě jsou 3 vchody, přičemž v každém z nich je celkem 16 bytů, kočárkárna/kolárna a sušárna. Jedná se o klidnou lokalitu plnou zeleně, před domem je dětské hřiště. Vše potřebné budete mít v bezprostřední blízkosti - školku, školku, lékaře, nákupní možnosti, MHD. Dům má svoji vlastní plynovou kotelnu, což přináší velké úspory v nákladech na topení. Zálohy na služby pro 4 člennou rodinu jsou 4650 Kč měsíčně, elektřina a plyn se převádí na nájemníka ( elektřina cca 1200 Kč, plyn cca 200 Kč měsíčně ). V domě je přípojka UPC. Nehradíte provizi RK. Majitel požaduje kauci ve výši 2. nájmů, přičemž první část je splatná při podpisu nájemní smlouvy či předání bytu, druhou část je možné uhradit během následujících 2 měsíců.

Pronájem zrekonstruovaného bytu 3+1 s lodžií, 82m² - Praha 6 Řepy

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků
KategorieByty 3+1
LokalitaLaudova 1004/24, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná82 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
110.5 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-16-093
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková