Pronájem 3+1 s balkónem, 76 m², Praha 5 - Košíře pro rodinu i spolubydlení

U Klimentky 2703/1, Praha - Smíchov

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Družstevní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

4.500 poplatky + elektřina + internet, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k nájmu světlý, jižně orientovaný byt, s dispozicí 3+1, celkovou obytnou plochou 76 m2 a třemi balkóny v cihlovém bytovém domě ve vyhledávané části Prahy 5 – Košířích nedaleko zastávky TRAM Kavalírka.

Byt má tři obytné pokoje, z nichž dva jsou neprůchozí (každý 16 m2) a jeden průchozí (19 m2), kuchyň s jídelním koutem (12 m2), koupelnu s vanou (3 m2) a samostatné WC. Z každého pokoje vč. kuchyně, přičemž všechny jsou jižně orientovány, je možno vstoupit na balkón, který je rozdělen na tři části a vede po celé jedné délce bytu.

Byl je vhodný pro rodinu s dětmi nebo spolubydlení.

Obytné místnosti jsou částečně vybavené (m.j. dvojpostel v každé ložnici, 3 x skříň, psací stůl, rozkládací sedačka, křeslo, konferenční stolek, TV skříňka a knihovny v obývacím pokoji, botník v chodbě. Kuchyň je s plynovým sporákem, digestoří s odtahem do komína, elektrickou a mikrovlnnou troubou, myčkou, lednicí s mrazícím boxem, jídelním stolem a dvěma židlemi. Součástí je taktéž velká vestavěná skříň, kde je v jedná části umístěna automatická pračka a elektrický bojler na ohřev teplé vody a druhá část se používá jako sklad potravin a kuchyňských potřeb. Na podlahách pokojů jsou parkety, v kuchyni a chodbě plovoucí podlaha a v koupelně a na WC keramická dlažba. Každá místnost je osazena svítidly. Byt nově vybílen a v udržovaném stavu.

Parkování je možné na ulici v rámci modré zóny, které je v oblasti zavedena.

Bytový dům se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 5 Košíř nedaleko chráněné renovované oblasti Buďánka, v sousedství chráněného parku - přírodní památky Skalka. Příjemné prostředí bydlení v zeleni doplňuje také nedaleký protilehlý lesopark Cibulka či snadno dostupný volnočasový areál Ladronka. Bohatá občanská vybavenost - mateřské a základní školy či Gymnázium Kavalírka, zdravotní středisko, pestrá skladba obchodů a služeb či obnovené Kino Kavalírka je v dosahu pěší vzdálenosti. V blízkosti jsou taktéž nemocnice Na Homolce a Motol, sportoviště u Skalky, tenisový areál Cibulka nebo golfový areál v Motole.

Zastávka MHD Kavalírka linek TRAM 9, 10, 15, 16, 98 a 99 nebo BUS 123 a 167 je vzdálena 4 min. chůze.

Snadný je taktéž výjezd autem na dálnici D5, D6 či D7, která směřuje k letišti Václava Havla.

Cena nájmu měsíčně 24.000,- Kč + zálohy na služby 4.500,-Kč. (plyn, voda, teplá voda, vytápění, atd.), což může být ještě upraveno dle počtu osob bydlících v bytě + elektrické energie na nájemce. Kauce ve výši měsíčního nájmu. Provize pro realitní kancelář je ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Pronájem 3+1 s balkónem, 76 m², Praha 5 - Košíře pro rodinu i spolubydlení

Popis nemovitosti

Cenapronajato 4.500 poplatky + elektřina + internet, + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaU Klimentky 2703/1, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná90 m²
Plocha podlahová76 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (14 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11026040
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg