Pronájem zařízeného bytu 3+1, 58 m² - Praha 9, Prosek / Střížkov, možnost garáže

Harrachovská, Praha - Střížkov

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
pronajato

+ poplatky a energie, + kauce, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu pěkný zařízený byt 3+1 Harrachovské ulici, Praha 9 – Střížkov (Prosek). Byt o celkové užitné ploše 58 m2 je umístěný v 4.NP menšího 3 patrového bytového domu a skládá se ze zádveří, na které navazuje po pravé straně komora (dílna), dále z předsíně, obývacího pokoje (21,4 m2), kuchyně (5,2 m2) , menšího pokoje (5,8 m2), ložnice (12,7 m2), koupelny a samostatného WC. Byt je zařízený, v kuchyni je vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a elektrickou troubou, odsavačem par, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou, v obývacím pokoji je sedačka, konferenční stolek, vitrínová skříň, TV, v jídelním koutě stůl se 4 židlemi. Ložnice je vybavena dvojlůžkem, nočními stolky a vestavěnou skříní, druhý pokoj lůžkem a skříněmi. Z předsíně s dalšími skříněmi je přístupná koupelna s vanou, ve které naleznete i pračku. Byt je rozšířen o praktické vstupní zádveří, ze kterého je přístupná komora, která může sloužit i jako např. dílna. Podlahové krytiny tvoří vinyl, v kuchyni, koupelně a na WC dlažba, plastová okna jsou opatřena žaluziemi, výhled je do zeleně na dětské hřiště.
V místě je veškerá občanská vybavenost, nejbližší nákupní možnosti OC jizerka, Penny a lékárna vzdálena 120 m, další (Billa, Lidl, Kaufland, Norma) jsou jen pár min. jízdy. Poliklinika Prosek 400 m, několik MŠ, ZŠ, gymnázium, SPŠ, vše v pěší dostupnosti několika málo minut, u domu je dětské hřiště. Výborná je i dopravní dostupnost, Metro C Střížkov je vzdálené 400 m, v dosahu jsou též zastávky BUS vč. nočních linek. Parkování možné buď v přilehlých ulicích, anebo za úplatu možnost garáže.
PENB „D“, zálohové platby za služby činí od 2.000 Kč (v závislosti na počtu osob) + spotřeba vlastní elektrické energie a plynu (vaření).

Pronájem zařízeného bytu 3+1, 58 m² - Praha 9, Prosek / Střížkov, možnost garáže

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky a energie, + kauce, + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaHarrachovská, Praha - Střížkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Plocha podlahová58 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Méně úsporná D
236 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-136
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose