Pronájem mezonetového bytu 3+kk

Jiráskova, Jinočany

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Lodžie
pronajato

+ poplatky 2000,-

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme pronájem bytu (malého domku), který je součástí rodinného domu. Byt o dispozici 3+kk je čerstvě po rekonstrukci, o celkové rozloze 77 m2. Z ulice k bytu vede samostatný vchod, v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj (25 m2), kuchyňský kout (10 m2) a koupelna s wc. V patře jsou dva podkrovní pokoje (17 m2 + 11,7 m2) a lodžie (1,8 m2). Byt disponuje podlahovým vytápěním v přízemí, dostatek světla je zajištěn střešním oknem na elektrické ovládání se senzorem deště. Okna pokojů a lodžie jsou orientována na jih, z kuchyně na východ. Zařízení bytu bude doplněno po dohodě s majitelem. Nízké náklady díky tepelnému čerpadlu.
V obci je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, lékař, obchod se smíšeným zbožím, restaurace, pošta, lékárna, veterina, sportovní hala, hřiště, bus, vlak...
Stanice metra (B - Zličín) vzdálená 4,8 km.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Pronájem mezonetového bytu 3+kk

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 2000,-
KategorieByty 3+kk
LokalitaJiráskova, Jinočany
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná77 m²
Plocha podlahová77 m²
Počet podlaží1
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Rok výstavby2019
Lodžieano (2 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-201-326740
Kontaktovat makléře
Lada Slezáčková
CENTURY 21 General
+420 721 030 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-lada-slezackova
IČ: 07601565

"Do světa realit mě přivedly vlastní zkušenosti s realitními makléři, s nimiž jsem se setkala v osobním životě, při koupi, prodeji či pronájmu své nemovitosti (nevlastním jich tolik, jen jsem se častěji stěhovala:-)). Vždy jsem měla pocit, že se to dá dělat jinak a lépe;-). 
Mě práce baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Zároveň kladu velký důraz na osobní a individuální přístup ke každému klientovi. Mou zálibou je interiérový design, který ráda využívám při Home Stagingu. Fotografie nemovitostí na profesionální úrovni jsou pro mě samozřejmostí. Mým cílem je nejen prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu, ale záleží mi především na Vaší spokojenosti.  
Za každým prodejem se skrývá lidský příběh. To je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř... 
Neváhejte mě kontaktovat, ráda se s Vámi sejdu u kávy:-)."

Kontaktovat makléře
bgLada Slezáčková