Pronájem vybaveného bytu 3+kk, 76m² - Kladno - Kročehlavy k dispozici od 1. 4.

Štěpánská 2656, Kladno - Kročehlavy

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Od 1. 4. nabízíme k pronájmu slunný, plně vybavený byt po kompletní rekonstrukci o velikosti 76m2, který se nachází ve 4. patře menšího panelového domu v klidné části města, přesto v pěší dostupnosti centra. K bytu náleží prostorná lodžie. Lodžie a všechna okna, s výjimkou kuchyně, jsou situovány jihozápadně. Dům je velmi dobře udržován, proběhla jeho plná revitalizace včetně výtahu. Topení je zajištěno centrálně. Zálohy na služby pro 1 osobu činí 4500 Kč ( topení, voda, plyn, elektřina, popelnice ), vše je hrazeno přímo majiteli. Internet si nájemník musí zajistit sám.
V blízkosti domu je např. OC Central Kladno, Městské divadlo Kladno, kino Hutník, Sítenské údolí. Samoobsluha se nachází 50m za domem.
V neposlední řadě nelze opomenout velice dobrou dostupnost MHD a spojení do Prahy - na metro Veleslavín i Zličín cca 25 min. Zastávky pro všechna důležitá spojení jsou do 300m od domu.
Majitel požaduje kauci ve výši 2 měsíčních nájmů včetně poplatků, odměna RK ve výši 1 nájmu bez poplatků + DPH.

Pronájem vybaveného bytu 3+kk, 76m² - Kladno - Kročehlavy k dispozici od 1. 4.

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaŠtěpánská 2656, Kladno - Kročehlavy
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Datum nastěhování1. duben 2023
ZařízenýAno
Výtahano
Lodžieano
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536016
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková