Pronájem mezonetového bytu 3+kk, 73 m², Kaštanová, Milovice

Kaštanová 668, Milovice - Mladá

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Sklep
pronajato

+ služby, kauce a provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu vybavený mezonetový byt o dispozici 3+kk s užitnou plochou 73 m² v ulici Kaštanová, Milovice. Bytová jednotka se nachází v 1. patře zděného bytového domu. Bytový dům je ve velmi dobrém stavu a je rovněž zateplen. K bytu náleží sklep o výměře 3 m². Parkování k dispozici ihned před domem. Měsíční nájemné činí 16.000,- Kč + služby cca 4.500,- Kč, možnost internetu s TV za 700,- Kč/ měsíc. Dále se požaduje vratná kauce ve výši 32.000,- Kč + provize. Byt je k dispozici od 01.10. 2022.

Dispozice bytu: vstupní chodba/ předsíň, samostatná toaleta, obývací pokoj s kuchyňskou linkou vč. kuchyňského ostrůvku a jídelny, kuchyň je vybavena vestavnou myčkou na nádobí a elektrickou troubou, plynovým sporákem a vestavnou lednicí, dřevěné schodiště vedoucí do patra, kde se nachází chodba, ložnice, pokoj, šatna s vestavěnou prostornou šatní skříní, koupelna s vanou a toaletou.

Na dosah je veškerá občanská vybavenost, najdete zde i v blízkém okolí spoustu zábavných míst pro dospělé i děti, přírodu, kulturu a mnoho dalšího. Výborná dopravní dostupnost, cesta do Prahy automobilem trvá cca 25 minut.

V případě zájmu o více informací mne prosím kontaktujte.

Pronájem mezonetového bytu 3+kk, 73 m², Kaštanová, Milovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato + služby, kauce a provize
KategorieByty 3+kk
LokalitaKaštanová 668, Milovice - Mladá
OkresNymburk
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování1. říjen 2022
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (3 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12021020
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová