Pronájem mezonetového bytu 3+kk +galerie, 92m2 s pěkným výhledem

Kotěrova 2020/7, Praha - Dejvice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
pronajato

+poplatky 1.129,-Kč (1os.)+ el. a plyn 2.000,-Kč+vratná kauce 2x 24.000,-Kč,-+provize RK 24.000Kč

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme pronájem zařízeného bytu 3+kk s galerií o celkové ploše 91m2 na Praze 6, Kotěrova ulice. Byt je dispozičně rozdělen na obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem (35,05m2), ložnici (13,6m2), pracovnu (10,6m2), šatnu a prádelnu, koupelnu a WC, které jsou oddělené, dále je vstup po schodech na galerii (17,8m2), která může sloužit jako další ložnice, dětský pokoj, nebo pracovna. Kuchyň je vybavena vestavnými spotřebiči (sklokeramická deska, teplovzdušná trouba, myčka, digestoř), kombinovanou ledničkou s mrazákem, jídelním stolem se židlemi. V obývacím pokoji je pohovka, křeslo, konferenční stolek, stolek pod televizi včetně televize, stojací lampa. V ložnici a na galerii je dvoulůžková postel a 1xprádelník. Součástí prádelny je pračka. V koupelně je vana se zástěnou. U vstupu do hlavního obytného prostoru vlevo naleznete vestavné skříně. Byt je vybaven samostatným plynovým topením, napojen na kabelovou televizi UPC, kabelový rozvod televize, telefon, internet je do všech místností. Výtah vede do 6.NP. Dům je centrálně vytápěn a je zde společná prádelna, sušárna a kočárkárna. Jedná se o velmi klidnou a příjemnou lokalitu. Vřele doporučuji!!! MHD autobusy, tramvaj 300m, stanice metra "A" Dejvická 10min chůze. V okolí je veškerá občanská vybavenost: restaurace, supermarket, divadlo, parky, mateřská školka a základní škola.



We exclusively offer for rent a furnished apartment 3 + kk with a gallery with a total area of ​​91 m2 in Prague 6, Kotěrova street. The apartment is divided into a living room with dining area and kitchenette (35.05 m2), bedroom (13.6 m2), study (10.6 m2), dressing room and laundry room, bathroom and toilet, which are separate, there is also access to the stairs to gallery (17.8 m2), which can serve as another bedroom, children's room or study. The kitchen is equipped with built-in appliances (ceramic hob, oven, dishwasher, hood), combined refrigerator with freezer, dining table with chairs. The living room has a sofa, armchair, coffee table, table under the TV, including TV, floor lamp. In the bedroom and on the gallery there is a double bed and 1 laundry room. The laundry room includes a washing machine. The bathroom has a bathtub with a screen. At the entrance to the main living area on the left you will find built-in wardrobes. The apartment is equipped with separate gas heating, connected to cable TV UPC, cable TV, telephone, internet to all rooms. The elevator leads to the 6th floor. The house is centrally heated and there is a shared laundry, drying room and carriage house. It is a very quiet and pleasant location. I warmly recommend!!! Public transport buses, tram 300m, metro station "A" Dejvická 10min walk. There are all civic amenities in the area: restaurants, supermarket, theater, parks, kindergarten and elementary school.

Pronájem mezonetového bytu 3+kk +galerie, 92m2 s pěkným výhledem

Popis nemovitosti

Cenapronajato +poplatky 1.129,-Kč (1os.)+ el. a plyn 2.000,-Kč+vratná kauce 2x 24.000,-Kč,-+provize RK 24.000Kč
KategorieByty 3+kk
LokalitaKotěrova 2020/7, Praha - Dejvice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná91 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování23. srpen 2021
Půdní vestavbaano
ZařízenýAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-16-091
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Jirešová
CENTURY 21 Alex
+420 777 565 833
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-jiresova
IČ: 04633539

Většinu svého profesního života se věnuji obchodu. Ráda poznávám nové lidi a baví mne vyhledávat nové příležitosti. Moc ráda Vám pomohu s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti na profesionální úrovni. Svěřte mi svou nemovitost a já se postarám o její prodej či pronájem od začátku až do konce. Specializuji se na lokalitu Praha, Praha - východ a Středočeský kraj, zejména okres Benešov, ale nemám problém prodávat nemovitost i v jiných regionech.

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Jirešová