Pronájem bytu 3+kk s terasou orientovanou na řeku, Holešovice

Sanderova, Praha - Holešovice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón, Terasa
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme pronájem novostavby bytu 3+kk s terasou, 2 balkony, sklepem a 2xparkovacím stáním v projektu MARINA ISLAND na nábřeží Vltavy. Klimatizovaný byt o rozloze 92 m2 + 20m2 (terasa a balkony) je umístěn v 7. patře. Obývací pokoj disponuje s plně vybavenou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, mikrovlnná trouba, el. trouba, lednice s mrazákem), z obývacího pokoje je výstup na prostornou terasu s výhledem na Vltavu. V ložnicích jsou vestavěné skříně a mají výstup na balkon , koupelna s vanou a toaletou + další toaleta zvlášť a komora (pračka). Dřevěné podlahy, dlažba, francouzská okna, předokenní rolety, sítě proti hmyzu, bezpečnostní vstupní dveře, klimatizace. Součástí projektu je dále privátní zahrada, parkování pro hosty, možnost využití prádelny, místa na grilování, půjčovna kol, podél komplexu vede cyklostezka do Tróje. V objektě je se stálá 24 hodinová recepce. Měsíční poplatky jsou 7.225 Kč (včetně spotřeby vody, elektřiny, tepla, výtah, odpad, společné prostory) Projekt se nachází na holešovickém poloostrově, na krásném, klidném místě u řeky, přitom v těsné blízkosti obchodů, kaváren, restaurací, s možností kulturního i sportovního vyžití. Rychlé dopravní spojením do centra (pouze 8 min), pár minut tramvají ke stanicím metra Palmovka, Nádraží Holešovice a Vltavská. K dispozici ihned.

Pronájem bytu 3+kk s terasou orientovanou na řeku, Holešovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 3+kk
LokalitaSanderova, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná92 m²
Počet podlaží11
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží2
Výtahano
Balkónano (10 m²)
Terasaano (10 m²)
Sklepano (4 m²)
Velmi úsporná B
8000 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-119
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá