Pronájem bytu 3+kk/P/B 102 m² - Praha 4 Michle

Magistrů 921/9, Praha - Michle

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu plně zařízený byt o dispozici 3 +kk o výměře 102 m² s balkonem o výměře 4 m². Byt se nachází 2 nadzemním podlaží v cihlovém domě s výtahem, k pronájmu máte k dispozici samostatné parkovací stání. Nemovitost je rozdělena na samostatný dětský pokoj s vestavěnými skříněmi, kde je přístup na balkon, ložnici s vestavěnými skříněmi a koutkem na kancelář. Hlavní dominantou tohoto bytu je prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním stolem se 6 židlemi. V obývacím pokoji je umístěna rozkládací rohová sedací souprava, obývací stěna s TV. Internet a kabelovou TV si může nájemce zařídit na svoje náklady. V koupelně je prostorná vana se sprchovým koutem a umyvadlem. Toaleta je umístěna samostatně. Technická místnost je vybavena pračkou a sušičkou, dále jsou zde umístěné regály na úložné prostory. Ve všech pokojích je položena plovoucí dřevěná podlaha, v koupelně a na toaletě je keramická dlažba. Je zde výborná občanská vybavenost- MŠ a ZŠ Mendíků, dětské hřiště Kapitol, nákupní možnosti - Kaufland a Tesco, Pošta u Plynárny, OC Arkády - 5 min autem, 2 zastávky MHD. Dopravní dostupnost - Zastávka Pod Jezerkou - Tram 11, 14, Autobus 124, 170, 188, 196. Divadlo na Jezerce a na Fidlovačce je chůzí do 10 min. Nájem je 23 000 Kč / měsíčně, Zálohy na služby (včetně elektřiny) 4 500 Kč / měsíčně, které jsou ročně zúčtovatelné. Vratná kauce 34 500 Kč. Odměna realitní servis 23 000 Kč + DPH. Byt je volný IHNED. V případě Vašeho zájmu o prohlídku, prosím kontaktujte makléřku.

Pronájem bytu  3+kk/P/B 102 m² - Praha 4 Michle

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 3+kk
LokalitaMagistrů 921/9, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná102 m²
Plocha podlahová107 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování15. říjen 2021
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (4 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
68 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky021-16-291
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat
KB bankomat - 150M

Banka

Banka
KB, ČS

Pošta

Pošta
U plynárny

Doprava

Doprava

Autobus

Autobus
124, 170, 188, 196

MHD

MHD
Tram 14, 11

Kino

Kino
Pilotů, OC Flora

Divadlo

Divadlo
Na Fidlovačce

Nemocnice

Nemocnice
Thomayerova nemocnice Krč

Večerka

Večerka
Vietnamec

Hypermarket

Hypermarket
Tesco, Kaufland

Restaurace

Restaurace
U Havlíčků

Škola

Škola
ZŠ Mendíků

Školka

Školka
MŠ Mendíků

Sportoviště

Sportoviště
Kapitol

Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun