Nově zrekonstruovaný světlý byt 3+kk 88m2 se zahradou na Hřebenkách Praha 5

Švédská 1015/14, Praha - Smíchov

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Nevybavený
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme exkluzivně k pronájmu nově zrekonstruovaný světlý byt 3+kk (88m2) s možností využívání společné zahrady v privátním cihlovém domě ve výjimečné rezidenční lokalitě Prahy 5 - Smíchov na Hřebenkách.

Byt je po právě skončené celkové rekonstrukci s úplně novou kuchyňskou linkou s novými spotřebiči (myčka, indukční varná deska, elektrická trouba, digestoř, lednice s mrazícím boxem), koupelnou s vanou a samostatným WC, kde jsou instalovány dvouotáčkové větráky vybavené časovačem a senzorem vlhkosti.

Obývací prostor s kuchyňským koutem (jižní orientace do zahrady) má plochu 37 m2, ložnice rovněž s jižní orientací do zahrady je o ploše 12,6 m2 a druhá ložnice se západní orientací je o ploše 14 m2, před ní pak průchozí šatna (3 m2). Dále je v bytě samostatná komora (2,75 m2), prostorná vstupní hala (10m2), koupelna (7,5 m2) s odděleným prostorem s přípravou na pračku a sušičku. Koupelna i WC jsou větratelné okny. V každé obytné místnosti je přívodní prvek čerstvého vzduchu.

Součástí rozsáhlé rekonstrukce jsou taktéž nové rozvody vody, odpadů, elektřiny, topení i plynu s novým kondenzačním kotlem zn. Vaillant. Na podlahách jsou rekonstruované parkety, odolná vinylová krytina či dlažba, které jsou položeny na tepelně izolované betonové podložce. Ve všech místnostech jsou nově SDK stropy s akustickou izolací a instalovanými led bodovými svítidly.

Dům se nachází ve výjimečné a velmi klidné lokalitě s možností relaxace v pěšky dostupných parcích Petřína a Kinského zahrady (5 min. chůze). Pěšky dostupné je taktéž nákupním centru Nový Smíchov (7min chůze) a Anděl (10 min. chůze). Dopravní dostupnost busem 176 na metro B Karlovo náměstí a tram (9,12,15,20) zastávka Švandovo divadlo na náměstí Kinských. Parkování je možno na modrých zónách před domem či v jeho blízkém okolí.

Měsíční nájemné 24.000 Kč + další poplatky 300 Kč / osoba (vodné, stočné a odpad) + převod elektrické energie a plynu na nájemníka. Kauce pro majitele je 50.000,- Kč. Poplatek realitní kanceláři je jeden měsíční nájem.

Vřele Vám doporučujeme prohlídku tohoto čistého světlého bytu se zahradou ve vyhledávané klidné a krásné lokalitě Prahy 5 - Hřebenka s pěší dostupností na Anděl.

Nově zrekonstruovaný světlý byt 3+kk 88m2 se zahradou na Hřebenkách Praha 5

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaŠvédská 1015/14, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná88 m²
Plocha podlahová88 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1903
ZařízenýNe
Výtahne
Rozměry - výška stropu3,15 m
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Nehospodárná E
366 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-06-004
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg