Pronájem bytu 3+kk / 88 m2 s balkónem a garážovým stáním v novostavbě

Za Lípou, Praha - Uhříněves

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout pronájem krásného velkého bytu s dispozicí 3+kk s balkónem v Uhřiněvsi. Byt je zařízen kvalitním, na míru zhotoveným nábytkem a nachází se v 1. patře dva roky staré novostavby. Obývací pokoj spolu s kuchyňským koutem je přes 28 m2 velký. Kuchyň je vybavená všemi spotřebiči i základním nádobím. Z pokoje je vstup do ložnice, kde jsou po celé šířce vestavěné skříně. Druhá ložnice (dětský pokoj) má vstup přímo z předsíně a je taktéž vybaven nábytkem na míru. Dostatek úložných prostor je i v předsíni. Koupelna je se sprchovým koutem, umývadlem a WC. Druhé WC je samostatné. Obrovskou výhodou je šatna (komora), kde je umístěná pračka i sušička (dle dohody můžou zústat...) a je zde maximálně využitý úložný prostor. Měsíční poplatky jsou 2.500 Kč. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník sám. Doporučuji 700 Kč měsíčně.K bytu je možné si pronajmout až dvě parkovací stání v suterénu domu. Jedno stání je v ceně 1.200 Kč. Druhé stání, jehož součástí je i sklep je v ceně 1.700 Kč. V bytě je internet UPC nebo Rychlý drát. Byt je k okamžitému nastěhování. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. V naprosté blízkosti je cyklosteska, fitpark, městský park, škola i školka, divadlo atd. Doporučuji prohlídku.

Pronájem bytu 3+kk / 88 m2 s balkónem a garážovým stáním v novostavbě

Popis nemovitosti

Cenapronajato REZERVACE
KategorieByty 3+kk
LokalitaZa Lípou, Praha - Uhříněves
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná83 m²
Plocha podlahová88 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Rok kolaudace2018
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (6 m²)
Velmi úsporná B
80 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-103
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová