Podnájem bytu 4+1, 87m², Olomouc

Trnkova 525/37, Olomouc - Nové Sady

Pronájem, Byty 4+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

+ 4342 Kč zálohy na energie a služby + vratná kauce + provize RK.

Popis a parametry nemovitosti

Nabízím exkluzivní podnájem luxusního bytu 4+1 na ulici Trnkova v Olomouci. Byt má výměru 87 m2 a nachází se ve 6. NP bytového domu s výtahem. Pokoje jsou orientované do vnitrobloku, kde je spousta zeleně, lavičky a dětské prolézačky.


Byt disponuje čtyřmi pokoji, každý pokoj má samostatný vstup, žádný není průchozí. Obývací část je vybavena rozkládací sedačkou, kobercem, konferenčním stolkem, komodou a TV stolkem. Na tento prostor navazuje chodba, kde jsou dvě vestavěné skříně a botník s věšákovou stěnou. Specialitou tohoto bytu je noční osvětlení toalety a chodby, kdy nemusíte v noci rozsvěcovat hlavní světla.

V kuchyni je k dispozici moderní linka s vestavěnými spotřebiči (trouba, indukce, digestoř a lednice s mrazákem). V jídelní části je masivní jídelní stůl a 4 pohodlné židle.

První pokoj je o rozloze 13,5m2, na fotografiích jsou dětské postele, které nebudou součástí vybavení. Zůstává pouze designová velká vestavěná skříň, která svým dekorem je shodná s dveřmi v celém bytě.

Z dalšího pokoje, kde je umístěna vnitřní klimatizační jednotka je možný vstup na balkon. V tomto pokoji se nachází vestavěná skříň se stejným dekorem. Poslední pokoj je nevybavený o rozloze 8m2 s velkým oknem.

Toaleta je samostatná (1,3m2) včetně umývátka. V koupelně je k dispozici vana, termostatická sprchová baterie, vanová zástěna s možností sprchy, zrcadlo, umyvadlo a úložný prostor pod umyvadlem, také zde zůstává k užívání automatická pračka.

Byt je vytápěn dálkově, vodoměry na studenou i teplou vodu. K dispozici je také velká uzamykatelná sklepní kóje (4m2) s dřevěným regálem.

Jedná se o žádanou lokalitu s pohodlným parkováním před domem, velmi dobrou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností.

Měsíční náklady na bydlení jsou 4342 Kč (1-3 osoby), zahrnuje zvýšenou zálohu na elektřinu ve výši 1800 Kč. Byt je k dispozici od 14.12.2021.

Pokud Vás tato nadstandardní nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat přes e-mail nebo na uvedeném telefonním čísle.


Tento byt je podnajímán se službou "Váš Domácí". Co je to služba "Váš Domácí“? Je to služba, kdy podnájemce automaticky získává:

- plně pojištěný byt s non stop asistenční linkou, kdy pojištění se vztahuje navíc i na odpovědnost za škody způsobené v běžném životě, prodlouženou záruku spotřebičů o 2 roky, a nebo servisní techniky v případě pojistné události (práce zámečníka, opravy havárií).

- zákaznický servis služby "Váš Domácí“ od 9:00 – 17:00 pro řešení Vašich dotazů a požadavků

- technickou podporu (pro případ, že budete chtít pomoci s technickými záležitostmi na bytě)

- všechny platby na jednom místě (elektřina, plyn…), už nikdy žádné přepisování a upisování distributorům, s ukončením podnájmu končí automaticky všechny poskytované služby

Podnajmout si byt nebylo nikdy snazší a efektivnější. Toto je služba Váš Domácí.

Podnájem bytu 4+1, 87m², Olomouc

Popis nemovitosti

Cenapronajato + 4342 Kč zálohy na energie a služby + vratná kauce + provize RK.
KategorieByty 4+1
LokalitaTrnkova 525/37, Olomouc - Nové Sady
OkresOlomouc
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná87 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování14. prosinec 2021
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (3 m²)
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky140-16-053
Kontaktovat makléře