nabízí, pronájem, byty 4+1

Dr. Martínka, Ostrava - Hrabůvka

Pronájem, Byty 4+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
pronajato

+ služby + vratná kauce ve výši 2 nájmu + provize RK ve výši 1 nájmu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Chtěli byste bydlet v bytě po kompletní rekonstrukci, a to v blízkém dosahu veškeré občanské vybavenosti? Je pro Vás důležitý prostor, chcete 4 samostatné pokoje a je pro Vás důležité bezpečí a pohodlí?

Pak mám pro Vás skvělý byt 4+1 k pronájmu, který splňuje požadavky jak po stránce vybavení, místa, dostupnosti, uspořádání. V celém bytě jsou podlahy z nezávadného Vinylu Gerflor v jednotném dekoru. Světlost bytu je zajištěna velkými okny a dveřmi v bílé barvě v kombinaci s mléčným sklem. V chodbách se nacházejí vestavné skříně s úložnými prostory. Pračka je umístěna v jedné části této skříně. Všechny místnosti v bytě jsou neprůchozí. Kuchyň je vybavena moderní kuchyňskou linkou, stolem, kvalitními spotřebiči jako je lednice, indukční varná deska, myčka na nádobí, elektrická a mikrovlnou trouba. Vše je nové, nepoužité. Toaleta s vlastním umyvadlem je oddělena. Eleganci a jednoduchost koupelny podtrhne umyvadlo na desce a otevřený sprchový kout.

Byt prošel zdařilou rekonstrukcí a můžete být první nájemníci tohoto bytu. K bytu náleží 2 sklepní kóje na patře. Celý dům prošel kompletní revitalizací - plastová okna, zateplení, výtah. Umístění bytu je velmi strategické, nachází se v 7. NP panelového domu na ul. Dr. Martínka v Ostravě – Hrabůvce. Možnost bezproblémového parkování před domem. V blízkosti tohoto bytu najdete obchody, služby, polikliniku, dětské hřiště, školy, školky, tenisové kurty, zastávky MHD, kulturní zařízení, restaurace. Lokalita disponuje řadou cyklostezek a na vycházky se můžete vydat do nedalekého Bělského lesa. V centru Ostravy jste tramvají za 12 minut a za pouhou půl hodinku jízdy autem se můžete ocitnout v Beskydech.
Byt je možný k nastěhování ihned. Pokud Vás tato nabídka zaujala a hledáte přesně takový byt k pronájmu, zavolejte mi pro společnou prohlídku.

nabízí, pronájem, byty 4+1

Popis nemovitosti

Cenapronajato + služby + vratná kauce ve výši 2 nájmu + provize RK ve výši 1 nájmu, cena k jednání
KategorieByty 4+1
LokalitaDr. Martínka, Ostrava - Hrabůvka
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná91 m²
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
DopravaMHD, Autobus
Úsporná C
244.64 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky095-06-120
Kontaktovat makléře