Krásný velký byt 4+1 s luxusní terasou a výhledem na Vltavu a Vyšehrad

Pod Vyšehradem, Praha - Podolí

Pronájem, Byty 4+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout pronájem krásného velkého bytu o dispozici 4+1+terasa+garážové stání v Podolí. Byt velký 117 m2 se nachází v 5.patře novostavby s exkluzivní, jižně orientovanou terasou, o velikosti 54 m2, která nabízí nádherný výhled na Vltavu a Vyšehrad a současně poskytuje výjimečné soukromí, jelikož je situována zcela samostatně v úrovni střechy větší části bytového domu. Obývací pokoj velký 28 m2 a dvě ložnice (15 a 12 m2) jsou orientovány na západ a mají nádherný výhled na Vyšehrad a porodnici. Třetí ložnice 11 m2 velká a jídelna jsou orientovány na východ do zeleně tiché podolské stráně. Kuchyně má okno vedoucí na terasu. Jídelní kout má východ také na terasu, zároveň druhé okno směřuje do zahrady. Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči zn. Electrolux - indukční varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou a novou lednicí a mrazákem. Dvě koupelny poskytují komfort větší rodině. První koupelna je s masážním sprchovým koutem, wc a bidetem. Druhá koupelna je s vanou, wc a vývodem na pračku. Po celé délce osmi metrové předsíně jsou vestavěné skříně, stejně tak jako v zádveří. Dostatek úložného prostoru je tak zabezpečen. K bytu patří sklepní místnost cca 8 m2 velká v suterénu domu. Jedno garážové místo je standardní, druhé místo je umístěno v suterénu druhé části domu ve formě horního místa na zakladači (vhodné pro menší a střední auta). Byt je k nastěhování od 1.3.2021. Majitelé požadují kauci ve výši 100.000 Kč. Provize RK je ve výši měsíčního nájmu. Na zastávku MHD jsou to 2 minuty pěšky, na metru jste potom za 4 minuty. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Doporučuji prohlídku!

Krásný velký byt 4+1 s luxusní terasou a výhledem na Vltavu a Vyšehrad

Popis nemovitosti

Cenapronajato REZERVACE
KategorieByty 4+1
LokalitaPod Vyšehradem, Praha - Podolí
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná117 m²
Plocha podlahová117 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (54 m²)
Sklepano (8 m²)
Úsporná C
121 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-16-007
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová