Pronájem tichého 4+kk, P 7 - Holešovice, ul. Přístavní

Přístavní 1236/35, Praha - Holešovice

Pronájem, Byty 4+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

poplatky 2.221,- Kč / 2 os., kauce 20.000,- Kč, provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k dlouhodobému pronájmu prostorný, plně zařízený byt 4+kk o výměře 84 m2 ve velmi žádané lokalitě Praha 7 - Holešovice, ul. Přístavní s výbornou dostupností do centra a kompletní občanskou vybaveností. Bytová jednotka se nachází v udržovaném cihlovém domě v 5.NP s výtahem, je vhodná pro rodinu i spolubydlení. Byt se sestává z prostorné předsíně vč. šatní skříně, botníku a věšáku, koupelny s vanou, vč. sprchového koutu a pračky, samostatného WC a úklidové komory, ve které se nachází mrazící pult na potraviny. Dále plně vybavený kuchyňský kout ( lednice, myčka, mikrovlnná trouba, vč. základního nádobí) s obývacím pokojem 29 m2, který sousedí s ložnicí o výměře 11,5 m2, jejíž součástí je prostorná šatna, kterou uvítají zejména dámy :). K dispozici Vám budou též 2 pokoje o výměře 17,3 m2 a 9,8 m2, bonusem je prostorná sklepní kóje 6m2 nacházející se v suterénu domu.

Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel, který se nachází přímo v bytě. Dodávka elektrické energie a plynu bude převedena na nájemce.

V blízkém okolí naleznete množství obchodů, restaurací, radnici MČ Praha 7, BUS, TRAM - zastávky Maniny, U Průhonu, Dělnická, Přístav Holešovice, vlakové nádraží Holešovice, divadlo Na Maninách, zdravotnické zařízení, Alza, Mall, atd..

Pokud hledáte klidné bydlení s výbornou dostupností, jste seriózní zájemci, kontaktujte makléřku, která ráda zodpoví všechny Vaše dotazy a dohodne společný termín prohlídky této skvělé nemovitosti !

Pronájem tichého 4+kk, P 7 - Holešovice, ul. Přístavní

Popis nemovitosti

Cenapronajato poplatky 2.221,- Kč / 2 os., kauce 20.000,- Kč, provize RK
KategorieByty 4+kk
LokalitaPřístavní 1236/35, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení2.221,- Kč poplatky + převod elektrické energie a plynu na nájemce
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná84 m²
Plocha podlahová84 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování1. březen 2022
ZařízenýAno
Výtahano
Sklepano
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky26002
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová