Pronájem krásného bytu 4+kk s terasou, 2 garáž, 120 m², Praha 5 Košíře

Pod Šmukýřkou 1319/19, Praha - Košíře

Pronájem, Byty 4+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný zařízený byt 4+kk s terasou, dvojí garáží a úchvatným výhledem v novostavbě rezidenčního projektu Terasy Šmukýřka, Praha 5 - Košíře. Byt o celkové užitné ploše 120 m2 je umístěn v 5. nadzemním podlaží, je dobře dispozičně řešen, a skládá se ze zádveří, které je prakticky propojeno posuvnými dveřmi s komorou / prádelnou, dále z prostorného obývacího pokoje s kuchyní o ploše 38,7 m2 ze které je přístupná prostorná krytá terasa (12,2 m2) s úchvatným výhledem do zeleného údolí, za obývacím pokojem následuje chodba vedoucí do privátní zóny, po levé straně chodby je samostatné WC a koupelna s vanou a druhým WC (8,1 m2), a po pravé straně a vzadu tři samostatné neprůchozí pokoje (11,3 m2, 12,6 m2 a 15,4 m2). Ve spodním podlaží budovy je pak prostorná suchá sklepní kóje (6,2 m2). V uliční části se pak nachází garáž se zakládacím systémem pro 2 vozidla (každé do hmotnosti 2 tun) a dalším úložným prostorem. Byt je nadstandardně vybaven kuchyňskou linkou Sykora s vestavnými spotřebiči, zařízen nábytkem, skříněmi, v komoře regály a pračkou, na WC bidetovou sprškou, v oknech sítěmi proti hmyzu, podlahovým vytápěním; podlahové krytiny tvoří dřevěné parkety a dlažba.
Novostavba residence je umístěna na konci slepé ulice Pod Šmukýřkou, kde si mohou děti hrát bez obav, a je obklopena zelení. Košíře jsou vyhledávanou lokalitou pro svoji polohu v přírodě a blízkostí centra Prahy. V místě a blízkosti je veškerá občanská vybavenost, ZŠ, MŠ, gymnázium, sportovní vyžití, parky (park Košíře, nebo blízké parky Cibulka, Ladronka), nákupní Centrum Nový Smíchov, nemocnice Na Homolce, Motol…
V docházkové vzdálenosti (500 m) je zastávka BUS Šmukýřka, nebo (650 m) Pod Šmukýřkou, nebo U Měchurky. Odtud cca 5 min jízdy na metro B „Jinonice“. Další možnost představuje vlak, jehož stanice Praha – Cibulka je vzdálená cca 10 minut pěší chůze. Poplatky činí 3.000 Kč plus vlastní spotřeba elektrické energie.

Pronájem krásného bytu 4+kk s terasou, 2 garáž,  120 m², Praha 5 Košíře

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 4+kk
LokalitaPod Šmukýřkou 1319/19, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná120 m²
Plocha podlahová109 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování19. říjen 2020
Rok výstavby2016
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží2
Výtahano
Terasaano (12 m²)
Sklepano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Úsporná C
102 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-104
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose