Nový nadstandardní 4+kk, 110m² s balkonem a parkovacím stáním ve Vršovicích

Altajská, Praha - Vršovice

Pronájem, Byty 4+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nadstandardní prostorný byt 4+kk (110 m2) s balkonem (9 m2) u obývacího pokoje, parkovacím stáním v podzemní garáži a skladem (samostatnou místností 12 m2) u bytu, který je situován ve třetím patře novostavby nekonvenčního uzavřeného projektu 4BLOK z roku 2017 v ulici Altajská v Praze 10 – Vršovicích v širším centru Prahy blízko tramvajové/autobusové zastávky Koh-i-noor v městské části s bohatou občanskou vybaveností.

Byt je s orientací východ/jih/sever. Jihovýchodně do zeleného vnitrobloku orientovaný obytný prostor s kuchyní (37m2) je s na míru vyrobenou kuchyňskou linkou s pracovní deskou z dubového masivu a všemi potřebnými spotřebiči (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř s komínovým odtahem, myčka, lednice s tříkomorovým mrazícím boxem). Součástí vybavení je pak taktéž jídelní stůl, 6 židlí, komfortní rohová sedačka, pracovní kout s úložnými prostory a TV skřínka. Ložnice rodičů (16,5m2) navazující na obývací část má svou vlastní koupelnu s vanou a WC (4,6m2). Součástí vybavení ložnice je šatní skříň a rám postele. Oddělené dětské pokoje (14,5 m2) a (11m2) vybavené rámy postelí (jedna i psacím stolem), mají k dispozici taktéž vlastní koupelnu s vanou a WC (5m2), do které se vstupuje z haly, která tvoří zázemí bytu spolu s pračkou a dalším mrazícím boxem a na míru vyrobenými členěnými úložnými prostory. Všechny 3 ložnice jsou se severní orientací, ale díky velkým oknům jsou dostatečně prosvětleny.

Další úložné prostory v bytě poskytují vestavěné skříně ve vstupní chodbě, ze které se vchází mimo jiné i na samostatné WC s umývátkem. Zcela nadstandardní je již zmiňovaný na patře se několik kroků od bytu nacházející prostorný větraný zděný sklad. Taktéž základní vybavení bytu je ve vysokém standardu (sanita Villeroy Boch, baterie Grohe, dřevěné lepené podlahy v pokojích, protipožární a bezpečnostní vstupní dveře, eurookna v dřevěném provedení s vakuovým sklem, vnitřní žaluzie, protihmyzové sítě na balkóně, atd).

Při návrhu projektu 4 BLOK byl důraz kladen na jeho ekologickou, praktickou a úspornou stránku. Díky zateplení a řízenému větrání je bytě komfortní klima. Cirkulace vzduchu zajišťuje trvale optimální teplotu, čerstvý vzduch a snížení koncentrace CO2. Byt je vhodný i pro alergiky.

V domě se taktéž nachází kočárkárna/kolárna se sprchou.

V ceně je zahrnuto jedno parkovací stání ve společné podzemní garáži. Poplatky za vodu, vytápění a služby cca činí 5.000 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť a stejně tak i internet.

Byt je ideální pro všechny, kdo hledají prostorné bydlení v novostavbě s nadstandardním vybavením v blízkosti centra. U domu je zastávka autobusu a tramvaje Koh-i-noor. V blízkém okolí pak veškerá občanská vybavenost – OC Eden včetně supermarketu, úřady, banky, restaurace i sportoviště a taktéž několik mateřských, základních i středních škol. 10 min MHD je FN Královské Vinohrady.

Nový nadstandardní 4+kk, 110m² s balkonem a parkovacím stáním ve Vršovicích

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 4+kk
LokalitaAltajská, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná119 m²
Plocha podlahová110 m²
Počet podlaží13
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace2017
Rok výstavby2017
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (9 m²)
Sklepano (12 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Velmi úsporná B
95 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-06-007
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg