Pronájem, Exkluzivní kanceláře, 260 m² - Praha - Nové Město

Jungmannova 750/34, Praha - Nové Město

Pronájem, Kanceláře
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Cihlová
  • Kanceláře
info v RK

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem exkluzivních prostor ve střešní nástavbě na historické budově Paláce Zlatý Kříž. Nemovitost se nachází v samém srdci Prahy, v blízkosti stanice metra Můstek naproti budově Magistrátu hl.m. Prahy, v oblasti známé jako Palác Zlatý Kříž (mezi ulicí Jungmannova, Jungmannovým náměstím a Františkánskou zahradou). Zlatý Kříž je architektonickým skvostem s dvěma podzemními a sedmi nadzemními patry. Nástavba bude postavena přesně podle požadavků klienta. Užitná plocha podle schváleného projektu je 260 m2 plus 140 m2 terasa. K vytápění a klimatizaci bude využit stávající moderní systém v budově. Vybavení je počítáno kvalitními předměty značky Villeroy Boch, na podlahách bude pravděpodobně leštěný kámen vč. obkladu sociálního zázemí a kuchyňky, výtah s personifikovaným přístupem + schodiště opatřené z chodby v 7 NP bezpečnostními dveřmi, LED osvětlení, stínění většiny oken, prosklení z 85% obvodové plochy, vnitřní členění dle zadání nájemce, statika stavby umožňuje velmi otevřený prostor bez nutnosti zbytečného členění nosnými prvky. Stavba může být rozdělena na byt a kancelářské prostory. Z kanceláří bude unikátní výhled na Pražský hrad a historické centrum města, pochozí terasy budou s výhledem na Pražský hrad a Františkánskou zahradu. Nájemní smlouva musí být uzavřena dopředu tz. před zahájením stavby. Stavební povolení už bylo vydáno.

Pronájem, Exkluzivní kanceláře, 260 m² - Praha - Nové Město

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieKanceláře
LokalitaJungmannova 750/34, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná260 m²
Plocha podlahová260 m²
Plocha pozemku832 m²
Plocha zastavěná285 m²
Plocha kanceláří260 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
Datum nastěhování1. září 2023
Zahájení prodeje1. říjen 2020
Rok výstavby1929
Půdní vestavbaano
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Počet domů1
Počet objektů1
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina120V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky085-09-127
Kontaktovat makléře
Sylvie Kalinová
CENTURY 21 Alex
+420 607 750 067
[email protected]
www.century21.cz/makler-sylvie-kalinova
IČ: 05408741

"Po studiu vydavatelské činnosti, reklamy a médií jsem se věnovala marketingu a obchodu v realitní sféře. Spolupracovala jsem s developery, investory, správci nemovitostí, subdodavateli, právníky a dalšími. Vždy mě bavilo propojovat marketing s obchodní činností, tyto dvě oblasti se společně perfektně doplňují a já s nimi pracuji i v současné realitní praxi.
Ráda se postarám o vaši nemovitost od první myšlenky na prodej přes profesionální focení, propracovanou inzerci, kompletní prodejní servis, až po převody energií. Pokud hledáte pronájem kanceláří, obchodních prostor, hal a skladů, ráda se hledání chopím a spolu s vámi najdu nejvhodnější prostory a pomohu s vyjednáním výhodných podmínek. Stále si udržuji přehled o současném trhu a snažím se být všestranná."

Kontaktovat makléře
bgSylvie Kalinová