Samostatná kancelář (37 m2) v projektu "La Corte", ul. Petrská, Praha 1

Petrská 1131/2, Praha - Nové Město

Pronájem, Kanceláře Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Cihlová
  • Kanceláře
pronajato

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

K okamžitému pronájmu!

Samostatná kancelář (37 m2) v luxusním rezidenčním projektu "La Corte" z roku 2014, na Praze 1, Petrská ulice, v prestižní lokalitě s perfektním sociálním zázemím.

Výhody této nabídky:
- kancelář se samostatným vstupem z centrální chodby činžovního domu s recepcí je opticky rozdělena na samostatnou místnost s posuvnými dveřmi a stěnou, v zázemí kanceláře je kuchyňka s lednicí a s toaletou;

- zastávky metra B (Náměstí Republiky / Masarykovo nádraží) či i C (Florenc), tramvajové a autobusové zastávky, autobusové a vlakové nádraží, jsou v pěší vzdálenosti. Možnost zařízení dlouhodobého parkovacího stání v obchodním domě Kotva, OC Palladium či dalších přilehlých parkovištích.

Celá kancelář působí velice luxusně a prosvětleně. Doporučujeme! Neváhejte kontaktovat makléře již dnes s případnými dotazy či se zájmem o prohlídku.

Samostatná  kancelář (37 m2) v projektu "La Corte", ul. Petrská, Praha 1

Popis nemovitosti

Cenapronajato cena k jednání
KategorieKanceláře
LokalitaPetrská 1131/2, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná37 m²
Plocha podlahová37 m²
Plocha kanceláří37 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování1. červen 2022
Rok výstavby1830
ZařízenýAno
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Velmi úsporná B
122 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky110029969
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta
Jindřišská

Vlak

Vlak
Masarykovo nádraží

Autobus

Autobus
Florenc

MHD

MHD
Náměstí Republiky

Obchod

Obchod
Palladium

Večerka

Večerka

Bazén

Bazén
Hotel Axa

Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA