Nově zrekonstruované kanceláře - 125 m², 4 místnosti + kuchyňka, Perlová Praha 1 - Staré Město metro Můstek

Perlová, Praha - Staré Město

Pronájem, Kanceláře Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Cihlová
  • Kanceláře
pronajato

500/os. poplatky + elektřina + plyn, bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme exkluzivně k pronájmu nově zrekonstruovanou jednotku o 4 místnostech + kuchyňka s výměrou 125 m2 ve 4. patře prvorepublikového funkcionalistického památkově chráněného domu zvaného „V Kisně“ ve výjimečné lokalitě centra Prahy 1 v Perlové ulici.
Jednotka je po právě skončené celkové rekonstrukci. Dvě místnosti (28 m2 a 22 m2) každá s úzkou terasou a francouzskými dveřmi jsou orientovány do ulice Perlová. Druhé dvě místnosti (21 m2 s balkonem 3,6 m2 a 15 m2) jsou orientovány do klidného světlého vnitrobloku se zajímavým výhledem do skrytých míst centra Prahy. Dále je součástí samostatná průchozí kuchyně (12,6 m2), dvakrát WC - jednou samostatně a jednou součástí koupelny - a dvěma komorami (3 a 1,6 m2).
Ohřev vody vč. topení je zajištěn samostatným plynovým kotlem. Na podlahách místností jsou rekonstruované parkety, v prostorné vstupní hale (9 m2) a navazující chodbě je položena odolná vinylová krytina a v koupelnách dlažba.
Vynikající dopravní dostupnost MHD - metro trasy A, B stanice Můstek, tramvaj Václavské náměstí či Národní třída. Parkování je možno na modrých zónách před domem či v jeho blízkém okolí.
Měsíční nájemné 35.000 Kč + další poplatky 500 Kč / osoba (vodné, stočné, odpad, výtah, apod.) + převod elektrické energie a plynu na nájemníka. Kauce 35.000,- Kč. Poplatek realitní kanceláři je jeden měsíční nájem.
Zájemci o provozování služeb krátkodobých pronájmů, prosím nevolat, neboť takovýto účel nájmu nebude povolen.
Vřele Vám doporučujeme prohlídku tohoto výjimečného rekonstruovaného světlého prostoru v samém centru Prahy. Virtuálně možno i takto https://app.lapentor.com/sphere/perlova .

Nově zrekonstruované kanceláře - 125 m², 4 místnosti + kuchyňka, Perlová Praha 1 - Staré Město metro Můstek

Popis nemovitosti

Cenapronajato 500/os. poplatky + elektřina + plyn, bez poplatků, + provize RK
KategorieKanceláře
LokalitaPerlová, Praha - Staré Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná133 m²
Plocha podlahová125 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýNe
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-06-046-1
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg