Pronájem obchodního prostoru 80 m² Praha Kbely

Martinická 987/3, Praha - Kbely

Pronájem, Obchodní prostory Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Cihlová
  • Obchodní prostory
pronajato

poplatky 2500,- Kč, el. energie bude převedena na nájemce, bez DPH, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení vlastníka nabízím dlouhodobý pronájem velmi atraktivního, dobře přístupného nebytového prostoru o celkové výměře 77,3 m2, který je součástí novostavby bytového domu v městské části Praha 9 - Kbely. Jedná se o světlý, přízemní prostor s výbornou viditelností a přístupností pro Vaše budoucí klienty. Okna umístěná po celém obvodu nemovitosti zajistí svému novému nájemci nejen příjemný světlý prostor, ale též významnou reklamní plochu, kterou je možné obrandovat a dát o sobě ihned vědět ! Výměra hlavního komerčního prostoru činí 65,8 m2, kancelář - zázemí 6,8 m2 a koupelna ( WC, sprcha, umyvadlo a bidet) 4,7 m2. Prostor je vhodný pro obchodní činnost, ateliér, show room, kancelář, masážní, kosmetické studio či relax studio, poradenské služby apod. Zastávka MHD "Žacléřská" se nachází přímo před vstupem do obchodního prostoru. Dalším bonusem je výborné spojení na metro "C" Letňany, metro "B" Rajská zahrada a bezproblémové parkování. Obchodní prostor je k dispozici ihned.
Kbely jsou velmi příjemnou, rychle se rozvíjející lokalitou s kompletní občanskou vybaveností a množstvím zeleně. Obchodní prostor se nachází v centrální části Kbel, hned za budovou se nachází kbelský park s amfiteátrem, kde se několikrát do roka konají kulturní akce, které jsou velmi hojně navštěvovány nejen místními obyvateli. V případě zájmu o bližší informace nebo prohlídku, kontaktujte makléřku.

Pronájem obchodního prostoru 80 m²  Praha Kbely

Popis nemovitosti

Cenapronajato poplatky 2500,- Kč, el. energie bude převedena na nájemce, bez DPH, + provize RK
KategorieObchodní prostory
LokalitaMartinická 987/3, Praha - Kbely
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná77 m²
Obchodní plocha66 m²
Počet podlaží1
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování1. červenec 2022
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahne
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Velmi úsporná B
129 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky29005
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová