Pronájem obchodního prostoru 95m² - Zlín

Dlouhá 4309, Zlín

Pronájem, Obchodní prostory Pronajato
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Vybavený
  • Panelová
  • Obchodní prostory
pronajato

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu suterénní nebytové prostory na ulici Dlouhá ve Zlíně o výměře 95 m², které je možné využít jako kancelář, obchodní prostory nebo vzorkovnu. Prostor je též vhodný k bydlení, případně zde lze kombinovat bydlení s podnikáním.

Prostory mají dva vstupy, jeden přes hlavní vchod budovy nebo je možné vstoupit přes anglický dvorek (28 m²), ze kterého se dostanete přímo do hlavní místnosti o rozloze 61 m². Na vedlejší menší kancelář (18,2 m²) navazuje sklad s výměrou 8,75 m². K hlavní kanceláři je připojena kuchyňka, toaleta a sprcha. Prostor je velmi dobře zabezpečen - je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem s možností napojení na pult bezpečnostní služby, vstupní dveře i dveře do skladu jsou trezorové, okna jsou opatřena bezpečnostními skly a dveře do anglického dvorku mříží. Ve skladu je umístěn trezor.

Prostor pro nájemce je k dispozici včetně vybavení, tvořeného kancelářským nábytkem a koženými sedacími soupravami. Vybavení může být vyklizeno, bude-li sjednán nájem alespoň na 3 roky.

Nabízené prostory a vnitřní trakt budovy jsou rekuperovány. Budova je velmi dobře tepelně izolována (16 cm polystyren, okna trojskla). I když se prostory nacházejí v suterénu, jsou z anglického dvorku přes velká okna a balkonové dveře velmi dobře prosvětleny.

Platba nákladů za elektřinu, vodu a topení probíhá na základě samostatného měření. Náklady na topení činí přibližně 7.500,- Kč za sezonu. Nájemce se dále podílí na společných nákladech za elektřinu a platí paušální poplatek 500,- až 1.000,- Kč měsíčně za úklid společných prostor, odvoz odpadu a správu domu. Výše poplatku závisí na počtu lidí a charakteru využití prostoru. Pronájem parkovacího místa je možný za 1.000,- Kč měsíčně. Všechny uvedené ceny jsou bez DPH. V případě, že nájemníkem je neplátce DPH, není nájemné 13.200,- Kč + DPH ale pouze 14.500,- Kč. Podle charakteru činnosti zájemce a délky sjednaného pronájmu je vlastník připraven poskytnout i několikaměsíční slevu.
Záloha na služby se neplatí, služby jsou účtovány měsíčně dle skutečné spotřeby.
Prostor ne nyní již k dispozici.

Pronájem obchodního prostoru 95m² - Zlín

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize RK
KategorieObchodní prostory
LokalitaDlouhá 4309, Zlín
OkresZlín
Plocha užitná95 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Úsporná C
82 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-09-219
Kontaktovat makléře