Pronájem rodinného domu v Čeladné – Podolánkách.

Čeladná

Pronájem, Rodinné domy Pronajato
  • Stav: Dobrý
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Sklep
pronajato

+ zálohy na elektřinu

Popis a parametry nemovitosti

Naše realitní kancelář Century 21 Váš Realitní Partner Vám zprostředkuje pronájem poloviny rodinného domu se samostatným vchodem v obci Čeladná, místní části Podolánky. Dům se nachází u lesa, na samém konci zástavby, hned vedle točny autobusu. Podlahová plocha pronajímané části je o velikosti 105m2 a dispozičně je řešena jako 3+1. Dům je částečně podsklepen. Interiér domu prošel celkovou rekonstrukcí a je řešen ve velmi pěkném, rustikálním stylu. V přízemí domu se nachází kuchyň s kamny, obývací pokoj a koupelna, která disponuje jak vanou, tak sprchovým koutem. WC je samostatné. V podkroví jsou pak 2 ložnice se 2 komorami na chodbě. Ve všech místnostech je dřevěná podlaha, v koupelně dlažba. Okna jsou plastová. Dům je napojen na elektřinu, voda je přivedena ze studny. Vytápění domu je zajištěno elektrokotlem s možností přitápění kachlovými kamny.
V okolí domu není signál mobilních operátorů. Připojení k internetu je možné přes operátora O2.
Cena nájmu činí 12.000,- Kč/měsíc + zálohy na elektřinu. Majitel požaduje kauci ve výši 2 nájmů a 1 nájem činí provize RK. Dům je volný, ihned k nastěhování. Bližší informace u našeho realitního makléře. Doporučujeme prohlídku.

Pronájem rodinného domu v Čeladné – Podolánkách.

Popis nemovitosti

Cenapronajato + zálohy na elektřinu
KategorieRodinné domy
LokalitaČeladná
OkresFrýdek-Místek
Velikost3 pokoje
Plocha užitná105 m²
Plocha pozemku250 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
Sklepano (17 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky133-07-012
Kontaktovat makléře
Ing. Adéla Vymětalíková
CENTURY 21 3D Reality
+420 603 885 715
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-adela-vymetalikova
IČ: 68172630

Vystudovala jsem obor finance na Vysoké škole ekonomické v Praze. Během studií jsem dva roky strávila v zahraničí (Austrálie, Německo). Posledních více než 15 let se věnuji obchodu, financím a od roku 2011 též realitám pod hlavičkou Century21. Specializuji se na spolupráci s podnikateli na prodeji / pronájmu jejich komerčních a rezidenčních nemovitostí. Zajistím financování koupě a pojištění nemovitosti. Hovořím česky, anglicky a pasivně rusky a německy. Práce je mým koníčkem. Vyzkoušejte mé služby.

Kontaktovat makléře
bgIng. Adéla Vymětalíková