RD Praha 4-Spořilov, 4+1 na pozemku 285 m2

Severní I 1508/25, Praha - Záběhlice

Pronájem, Rodinné domy Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Terasa
pronajato

+ služby ve výši 5.000,- Kč, bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k pronájmu samostatně stojící rodinný dům zasazený do staré domkové zástavby v ulici Severní I, Praha 4-Záběhlice (Spořilov). Jedná se o dvoupatrový dům s užitnou plochou 140m2, který je nyní dispozičně řešen jako 4+1, přičemž v přízemí je prostorná místnost (pokoj/kancelář), která má samostatný vstup ze zahrady, dále obývací místnost, kuchyně, prostorná spíž, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Patro pak disponuje dvěma pokoji/ložnicemi, toaletou a prostornou terasou s výhledem do klidné ulice. K domu náleží 197 m2 velká, živým plotem obehnaná zahrada, která nabízí dostatek soukromí pro relaxaci, odpočinek a grilování. Sklepní prostory pak slouží jako úložiště všeho možného - od potravin až po starý nábytek. Dům je obyvatelný tak, jak je.
Lokalita sama má plnou občanskou vybavenost, výbornou dopravní dostupnost. Spořilov je nejenom praktickou, až strategickou lokalitou, ale i zajímavou - je jedním z nejstarších zahradních měst na území Prahy, v jeho těsné blízkosti leží Hamerský rybník a údolí Botiče. Centrum Chodov či arkády Pankrác jsou jen pár minut autem. V blízkosti je nájezd na D1, Městský okruh a Spořilovskou spojku.
Pro bližší informace a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

RD Praha 4-Spořilov, 4+1 na pozemku 285 m2

Popis nemovitosti

Cenapronajato + služby ve výši 5.000,- Kč, bez poplatků, + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaSeverní I 1508/25, Praha - Záběhlice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost4 pokoje
Plocha užitná140 m²
Plocha pozemku285 m²
Plocha zastavěná88 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
Terasaano (22 m²)
Mimořádně nehospodárná G
0.1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky021-102-325918-1
Kontaktovat makléře
Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček