Rodinný dům v dosahu letiště v obci s pražskou MHD

V Uličce 191, Tuchoměřice

Pronájem, Rodinné domy Pronajato
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Terasa
pronajato

+ energie + provize 1 nájem

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu útulný rodinný dům po vkusně provedené precizní rekonstrukci s praktickou dispozicí 3+kk, obytnou plochou 84 m2 a úložnými prostory v podobě šatny, která je součástí ložnice a vestavěných skříní v dětském pokoji a na chodbě.

Na pozemku o výměře 366m2 je kryté parkovací stání pro jedno auto (druhé je možno parkovat v klidné uličce u domu), zahrada (cca 150m2) s bazénem a dvěma terasami (6 a 7,5 m2) se západní orientací a volným výhledem. Na zahradu je výstup nejen z obývacího ale taktéž dětského pokoje. Pozemek je napojen na všechny inženýrské sítě (obecní vodovod a kanalizace, plyn, kterým je dům vytápěn, elektřina a pevná telefonní linka). Na pozemku je taktéž samostatná studna, kterou je možno využívat na zalévání zahrady.

V domě je také sklep o ploše 7 m2 a samostatně přístupný zamykatelná dílna či sklad o výměře 10 m2.

Obec Tuchoměřice má základní infrastrukturu v podobě školky, školy pro 1-5 třídu, dva obchody, hospodu, fotbalový klub, sokolovnu s volejbalovým hřištěm, atp. Dopravní dostupnost v rámci PID zajištěna příměstským autobusem linky 312 do stanice metra A Bořislavka (20 min). Zajímavá příležitost bydlení pro pracující na Letišti Václava Havla a okolí či v outletovém centru POP Airport.

Rodinný dům v dosahu letiště v obci s pražskou MHD

Popis nemovitosti

Cenapronajato + energie + provize 1 nájem
KategorieRodinné domy
LokalitaV Uličce 191, Tuchoměřice
OkresPraha-západ
Velikost3 pokoje
Plocha užitná101 m²
Plocha pozemku366 m²
Plocha zastavěná122 m²
Plocha zahrady150 m²
Plocha dílen10 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Terasaano (6 m²)
Bazénano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
153 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11027007
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg