Pronájem - skladovací prostory, Choťánky u Poděbrad

Choťánky 180

Pronájem, Sklady Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Smíšená
  • Sklady
pronajato

150 Kč + DPH za 1m2 za měsíc

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení zprostředkuji pronájem skladovacích prostor nebo jejich částí (dále jsou zde k pronájmu i kanceláře, prostory pro čistou výrobu atd.), v multifunkčním objektu na východním okraji Poděbrad, v obci Choťánky. Jedná se o moderní, dvoupodlažní objekt o celkové zastavěné ploše 1.215 m2, užitné ploše cca 2000 m2 s pozemkem o rozloze 10.699 m2. Pronájem je rozdělen do pěti funkčních celků - plocha pronájmu je orientační - záleží na konkrétním výběru z daných možností) . Pronájem je vhodný pro firmy s různou činnosti dle jejich specifického požadavku. Jsou zde tři vchody.
Objekt byl kolaudován v r. 2004 a nachází se 3 min jízdy od Poděbrad na silnici č. 611 a to pouze 3 min od dálnice D11 (Exit 42) na trase Praha - Hradec Králové. Vše je tedy prakticky propojeno pro snadnou dostupnost. Je zde dostatek místa pro parkování (parkovací místa jsou přímo v objektu chráněné plotem).
Objekt byl realizován architektonickým studiem DAM, k jehož významným projektům patří např. Maint Poin Karlín a budova Filadelfie v Praze. Realizace objektu těmito projektanty proto zaručuje preciznost celkového provedení.
V objektu je velké množství různě využitelného prostoru (viz nákres půdorysů rozdělené do ideálních celků, celky je možné i spojit). Skladovací prostory jsou znázorněny v půdorysu.
Celý objekt je nízkoenergetický (štítek PENB není prozatím dodán, proto je uváděna třída G). Na střeše budovy je umístěna solární elektrárna, je zde výtah o nosnosti 650 kg, v budově je počítačová síť včetně vlastní serverovny, všude je bezdrátové připojení na internet. Topení je kombinované: radiátory a podlahové vytápění.
Budova je napojena na zabezpečovací systém.
Celý pozemek o rozloze 10.699 m2 je oplocen, na pozemku je možné parkování pro cca 30 automobilů. Cesta kolem budovy je asfaltová, v části je zámková dlažba. Zahrada s automatickým zavlažováním je pěkně udržovaná, jsou zde vzrostlé stromy.
Cena pronájmů je 150 Kč +DPH za 1m2, cena pronájmu showroomu je 200 Kč + DPH za 1m2.
Přesná cena bude vypočtena opět dle výběru konkrétní části pronájmu.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléřku.

Pronájem - skladovací prostory, Choťánky u Poděbrad

Popis nemovitosti

Cenapronajato 150 Kč + DPH za 1m2 za měsíc
KategorieSklady
LokalitaChoťánky 180
OkresNymburk
Plocha užitná800 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaKomerční
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování30
ParkováníAno
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky020-19-025
Kontaktovat makléře
Bc. Patricie Koukalová, DiS.
CENTURY 21 Real Servis
+420 722 186 540
[email protected]
www.century21.cz/makler-bc-patricie-koukalova-dis
IČ: 00767425

Realitám se věnuji čtyři roky, protože mne tato činnost prostě baví.
Jsem krizová interventka a práce s klienty v oblasti realit mi přináší pohodu a potěšení. Moji klienti pak oceňují můj lidský přístup i v této oblasti. Jsem členka týmu Advokáti za svobodu.

Kontaktovat makléře
bgBc. Patricie Koukalová, DiS.