Pronájem skladového objektu Dubí u Kladna o ploše 250m2

Buštěhradská, Kladno - Dubí

Pronájem, Sklady Pronajato
  • Stav: Dobrý
  • Nevybavený
  • Cihlová
  • Sklady
pronajato

Včetně právních služeb, bez DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme exkluzivně pronájem skladového objektu a samostatné kanceláře s krytou nákladní rampou v obci Dubí u Kladna. Objekt se nachází ve velkém uzavřeném oploceném střeženém areálu v průmyslové zóně Kladno sever, v blízkosti centra města Kladno a cca. 10 minut jízdy autem od letiště Václava Havla a cca. 20 minut od Prahy. Příjezd až k objektu osobní i nákladní dopravou včetně TIR a parkování u objektu. Objekt je přízemní, zděný, nezateplený a nevytápěný. Vytápění včetně teplé vody (elektrický kotel a bojler) a WC je v přilehlém domku, který slouží jako kancelář ke skladům. Využitelná výška vnitřních prostor v objektu je 3.5 m. Měření elektriky a vody je podružnými měřidly. Vstup zajišťují 6 x nákladní vrata o rozměru 1.5 x 2,5 m a jsou situována na nákladové kryté rampě. Celkem se objekt skládá ze šesti menších samostatných prostor o rozměrech 4x36m2 a 2x18m2. Osvětlení denním světlem a zářivkami. Podlahy betonové bez omezení nosnosti s povrchem ze sklokeramické dlažby. Celý areál je v dobrém technickém stavu a nájem je možný od 1.1.2020.

Pronájem skladového objektu Dubí u Kladna o ploše 250m2

Popis nemovitosti

Cenapronajato Včetně právních služeb, bez DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieSklady
LokalitaBuštěhradská, Kladno - Dubí
OkresKladno
VlastnictvíJiný
Plocha užitná320 m²
Plocha pozemku322 m²
Počet podlaží1
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
ZařízenýNe
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky017-206-329751
Kontaktovat makléře
Jiří Priesel
CENTURY 21 Ruby
+420 602 208 910
[email protected]
www.century21.cz/makler-jiri-priesel
IČ: 04650409

"Vystudoval jsem Střední elektrotechnickou školu v Praze. Již v roce 1991 jsem založil svoji první společnost zaměřenou na reality a leasing nemovitostí. Následně se podílel na vzniku Asociace realitních kanceláří České republiky a až do roku 2004 byl jejím členem. Po celou 25-ti letou dobu se aktivně věnuji realitám, sleduji vývoj, změny v legislativě, obchodní postupy a taktiku prodeje a pronájmu nemovitostí. Za svoji dlouhou dobu působení v realitách jsem zobchodoval několik stovek nemovitostí a realizoval stovky pronájmů bytů a nebytových prostor a největší obchod jsem realizoval s pozemkem v hodnotě 82 mil. Kč pro zahraniční realitní fond. Od roku 1999 se v roli investora věnuji realizaci developerských projektů ve Středočeském kraji a to především v oblasti investování do pozemků, které považuji za svoji specializaci.
Velmi dobře si uvědomuji, jak důležité ve vašem životě je pro vás i vaše okolí prodej či nákup nemovitosti a podle toho realizuje celý obchod k vaší spokojenosti.
Těším na spolupráci i s vámi."

Kontaktovat makléře
bgJiří Priesel