Moderní světlý byt 2+kk

Chlumova, Jihlava

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena včetně provize, právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji pěkný moderní byt v osobním vlastnictví, v žádané lokalitě středu města Jihlava. Byt se nachází ve 2.NP cihlového domu s výtahem a je dispozičně řešen jako 2+kk. Rozloha bytu 50 m2 . Obývací pokoj s kuchyní včetně vestavných spotřebičů a se vstupem na lodžii poskytující relaxační prostor, ložnice s vestavnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. V bytě je prostorná vstupní chodba a komora s dostatečným úložným prostorem. K bytu náleží prostorný sklep. Možnost využití zahradního prostoru za domem. Orientace na jižní stranu do klidného vnitrobloku. Nízké náklady na bydlení. Parkování ve dvoře před hlavním vchodem, možnost pronájmu garážového parkovacího stání. ZŠ, MŠ, MHD, obchody, restaurace, vše do 3 minut chůze, dostupnost do centra, autobusové nádraží 10 minut chůze.
Ideální bydlení pro mladou rodinu nebo na investici. Možnost k nastěhování je ihned. Rádi pomůžeme s financováním. Doporučuji prohlídky tohoto bytu.

A 2+kc apartment for sale in private ownership with balcony on Chlumova street in Jihlava. The apartment is located on the second floor of a brick house with lift. Total floor area of the apartment is 50 m2. Layout: living room with kitchenette (all appliances), bedroom with the built-in wardrobes, bathroom, toilet, hall with a pantry. The apartment comes with a cellar Parking is possible in the courtyard in front of the house. The apartment is available immediately.

Moderní světlý byt  2+kk

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena včetně provize, právních služeb
KategorieByty 2+kk
LokalitaChlumova, Jihlava
OkresJihlava
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová50 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby2008
ZařízenýAno
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (4 m²)
Úsporná C
4 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-315861
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová