Prodej mezonetového bytu 4+1/L/S , 118 m2, Stodůlky

Mezi školami, Praha - Stodůlky

Prodej, Byty 4+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Včetně kompletního servisu RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji mezonetový byt o dispozici 4+1, s velkou lodžií o velkorysé výměře 118 m2 a sklepem 5 m2, který se nachází v oblíbené pražské čtvrti Stodůlky, v ulici Mezi Školami. Bytová jednotka je umístěná v osmém a devátém (posledním) patře. V nejvyšším podlaží mezonetu jsou okna dvou sousedících pokojů orientovaná do klidného zeleného vnitrobloku. Na druhé straně tohoto podlaží bytové jednotky je samostatná kuchyně a hlavní obytná místnost se vstupem do prostorné lodžie. Z těchto místností je krásný jižní výhled směrem k Nepomuckému rybníku.
Uprostřed horního podlaží mezonetu je zděné jádro s koupelnou a samostatnou toaletou, kolem kterého vede velká chodba s vestavěnými skříněmi a se vstupy do každé z místností. Praktickými prvky prostorného bytové jednotky jsou tři uložné místnosti. Dvě z nich naleznete na obou stranách schodiště v horním podlaží bytu, třetí je umístěna ve vstupním osmém patře. V tomto podlaží je druhá toaleta bytu a obývací pokoj, který je také orientován na jižní stranu.
Dvoupatrový mezonet se zděným jádrem umožňuje mnoho atraktivních variant změn v stávajím dispozičním řešení, které uspokojí požadavky majitelů na prostor a nadstandardní moderní bydlení. Milovníci golfu a procházek ocení 1,5 km vzdálené hřiště Golf Clubu Praha v přírodním parku Košíře, nebo v údolí Prokopského potoka. "Z důvodu absence štítku PENB je uváděna energetická hodnota G." V případě zájmu o prohlídku se na nás s důvěrou obraťte. Těšíme se na vaši návštěvu!

Prodej mezonetového bytu 4+1/L/S , 118 m2, Stodůlky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně kompletního servisu RK
KategorieByty 4+1
LokalitaMezi školami, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná118 m²
Plocha podlahová118 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění9. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (5 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-324040
Kontaktovat makléře