Prodej novostavby 2+kk,72 m2 se zahrádkou 205m2 Popůvky

Rosická, Popůvky

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu krásného byt se zahradou o velikosti 2+kk v OV v klidné lokalitě "Nad rybníkem" v Popůvkách. Celková plocha bytu je 72 m2, zahrada 205 m2 s orientací na jih. Byt je ve 2. patře a dispozice jsou: chodba 5,7 m2, obývací pokoj s kuchyní 25,8 m2, pokoj 14,8m2, koupelna s toaletou 6,3 m2, balkón 3,2, komora 3 m2. Nad bytem je velký půdní prostor – 26 m2, se sníženým stropem, kde se dá vybudovat, menší ateliér, domácí dílnička nebo trucovna. Případně po menším zásahu vybudovat mezonet. Kuchyňská linka včetně spotřebičů, vestavěné skříně v ložnici, prostorná koupelna s vanou. Byt má vlastní balkon orientovaný na jižní stranu nad zahrady jednotlivých bytů. Vytápění a ohřev vody je řešen kombinovaným plynovým kotlem. Součástí prodeje je i parkovací stání před domem, které je vyhrazeno pro majitele bytu. Vhodné pro mladé rodiny s dítětem, které využijí i větší zahrádku, která k bytu náleží. Celá lokalita nabízí klidné bydlení v blízkosti lesa a rybníku s veškerou občanskou vybaveností. Vzdálenost do centra Brna 10 km, 5 km do obchodního centra Campus. Nízké měsíční náklady. Energetická náročnost bude doložena vyúčtováním.

Prodej novostavby 2+kk,72 m2 se zahrádkou 205m2 Popůvky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaRosická, Popůvky
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Plocha podlahová72 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Balkónano (3 m²)
Sklepano (3 m²)
Velmi úsporná B
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-305567
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka