Exkluzivní prodej bytu 1+kk, 16,4 m2, BRNO - KR. POLE

Tyršova, Brno - Královo Pole

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
prodáno

vč. provize, DPH i právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji nebytový prostor využívaný k bydlení jako byt 1+kk. Velikost 16,4 m2. Nachází se v přízemí bytového domu na ulici Tyršova v Brně - Králově Poli. Do deseti minut pěšky od domu najdete zastávky autobusů, trolejbusů i tramvají do všech směrů. Nízké měsíční náklady 624,- Kč měsíčně (fond oprav, vodné, stočné, úklid domu a správa společných prostor). Vytápění elektřinou. Náklady na elektřinu cca
1.000,- Kč měsíčně. Prohlídka je možná ve čtvrtek 15. 8. Zavolejte si a objednejte se na přesný čas. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvyšší nabídce s přihlédnutím na financování.

Exkluzivní prodej bytu 1+kk, 16,4 m2, BRNO - KR. POLE

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize, DPH i právních služeb
KategorieByty 1+kk
LokalitaTyršova, Brno - Královo Pole
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná16 m²
Plocha podlahová16 m²
Počet podlaží4
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky140-101-326959
Kontaktovat makléře
Lukáš Černík
CENTURY 21 Relax
+420 731 116 277
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-cernik-5432

"Zdravím Vás,
jmenuji se Lukáš Černík a jsem majitelem realitní kanceláře CENTURY 21 Relax. Specializuji se na prodej nemovitostí, ale dokáži mnohem více. Tím, řek bych, se liším od ostatních. A co je to mnohem více? Podívám se na nemovitost zvenku, zevnitř a následně Vám dokáži říct, co Vás čeká a nemine, ať jste prodávající či kupující. Zkušenosti jsem získal především ze své vlastní praxe. Postavil jsem si dům, já sám s jedním zedníkem a do základu jsem kopl v roce 2009. Poté následovala realizace několika desítek staveb. Mám rád kvalitní věci a na svém osobním projektu jsem se vyřádil tak, že mě snad už nic nepřekvapí, proto mohu předat do prodeje nemovitostí i mé poznatky. Mohu Vám poradit, jak s nemovitostí naložit dál, stavební úpravy (jsou-li třeba), materiál a další. Mám rád férové jednání, upřímnost a otevřenost. Dnes se již s těmito vlastnostmi setkáváme zřídka. U nás najdete férové a hlavně pohodové jednání, proto jsme Relax. Budu se na Vás těšit."

Kontaktovat makléře
bg