Nabízí, prodej, rodinné domy Lučina

Lučina 446

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům 4+KK v rekreační oblasti Lučina, ovšem v klidné lokalitě vzdálené 300 metrů od Žermanické přehrady. Dům se rozprostírá na pozemku o velikosti 1050 m2.
Bezbariérový dům nabízí tuto dispozici: obývací pokoj s krbem obloženým umělým kamenem a s rozvodem teplého vzduchu do celého domu s kvalitní vinylovou podlahou. Prostor kuchyně a obývacího pokoje je otevřen s odkrytými nosnými trámy. Kuchyň na míru s nejvyšší řadou spotřebičů (design studio Sollari) výrobce Baumatic. Moderní digestoř široká 90 cm, indukční deska rovněž 90 cm, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, zabudovaná lednice, myčka. Hodnota kuchyně na míru včetně zabudovaných spotřebičů byla v době instalace 600.000,- Kč. V koupelně je prostorná vana pro 2 osoby částečně zapuštěná do země s povrchem probarveného tvrzeného skla (Lacobel) a bezbariérovým sprchovacím koutem, luxusní WC je se speciální úpravou, umyvadlo pro 2 osoby s velkým zrcadlem a velkoformátová dlažba s prvky mozaiky. Dětský pokoj č. 1 je bez vybavení s přípravou pro vestavěný nábytek. Dětský pokoj č 2. má dvě střešní okna, šatnu a výstup do zahrady. Prostorná ložnice je obohacena o zabudovanou šatnu a přípravou na vestavěnou skříň, má dvě střešní okna a dvoukřídlé dveře. V technické místnosti je bojler, přístup ke komínu s revizními dvířky. V přípravě je tepelné čerpadlo včetně jističů. Půda skýtá prostor pro uskladnění sezónních věcí. Vstup do domu je zastřešen.
Vytápění je zajištěno systémem Multisplit (vzduch-vzduch) s možností napojení na tepelné čerpadlo, navržené pro celoroční provoz - v létě chladí, v zimě topí.
K domu náleží odpadní jímka 12 m3.
Zálohy za energie činí 2900,- Kč měsíčně - ohřev vody pro čtyřčlennou rodinu, topení a provoz domu. Elektřina 220 a 380. Připojení k internetu samozřejmostí.
Bungalov je postaven ve skandinávském stylu se staročeskými venkovními omítkami. U domu je překrásný ibiškový živý plot a motýlí keře, které lákají motýly, červený javor, břízy, japonské vrby. Zahradní domek s dřevníkem je laděn ke stylu domu. Na zahradě se nachází klouzačka s houpačkou, pískoviště a ohniště. Terasa je zastřešená s posezením až pro dvacet lidí. Na pozemku je prostor pro 3 parkovací stání. K domu náleží elektrická skládací brána.
Umístění domu vybízí ke sportovním aktivitám - kolo, turistika, ale také rybaření, v létě koupání, vodní sporty. V okolí je minimální provoz.
V obci se nachází Základní škola (1. stupeň) a školka je vzdálená 5 minut autem. Vynikající dostupnost je do Frýdku-Místku, Havířova i do Českého Těšína, 10 - 15 minut.

Odkaz na 3D prohlídku: https://my.matterport.com/show/?m=SZZMC5RuQTu

Pro bližší informace volejte makléři.

Nabízí, prodej, rodinné domy Lučina

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaLučina 446
OkresFrýdek-Místek
Velikost4 pokoje
Plocha užitná123 m²
Plocha pozemku1.050 m²
Plocha zastavěná167 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok kolaudace2014
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
Terasaano
Úsporná C
112.74 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-12-001
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper