Nádherný byt 4+1 po kompletní rekonstrukci

Františka Čechury, Ostrava - Poruba

Prodej, Byty 4+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

po prohlídce nabídnětě svou kupní cenu

Popis a parametry nemovitosti

Kupte si družstevní byt 4+1 se šatnou a balkonem. To vše po perfektní rekonstrukci, na ulici Františka Čechury 4471/12 v Ostravě-Porubě.

Celková výměra bytu je 81,4 m².

Projděte se bytem ve virtuální prohlídce: my.matterport.com/show/?m=NdTDJR48Yik&fbclid=IwAR1x2e6h5n1egyJGPERRIl9GRaoPsf8ZADe6ZQrEQ5HIMq-fCqilHkdU-j4

Den po prohlídce nabídněte svou cenu, za kterou chcete byt koupit, abyste byli v pohodě.

Byt je po kompletní rekonstrukci v nadstandardním měřítku. V celém bytě jsou vyrovnány podlahy nivelací, nová elektřina, sádrokartonové stropy, obklady, dveře. Ve všech pokojích a části chodby je laminátová podlaha s kročejovou izolací, ve vstupní části chodby, koupelně a toaletě je dlažba. Vstupní dveře do bytu jsou kvalitní, bezpečnostní ve třídě RC3/BT3 s betonáží nových ocelových zárubní. Rozvody vody i odpadů jsou v plastu. Elektřina je v mědi včetně nového rozvaděče a jističů. Nová moderní kuchyňská linka je vybavena elektrickou troubou, indukční deskou, digestoří, granitovým dřezem. Pracovní plocha linky je po celé své délce osvětlena LED páskem.
Krásná prostorná koupelna je vybavená sprchovým koutem, moderním umyvadlem se skříňkou a prostorem pro pračku za dveřmi koupelny.
Při vstupu do bytu se nachází nová šatna. Pokoje jsou dostatečně prostorné a krásné. Výhodou bytu je dispoziční uspořádání pokojů. Výhled z balkonu, kuchyně a ložnice je na jihozápad. Z pracovny a dětského pokoje vidíte na severovýchod. K bytu náleží standardní sklepní kóje. Byt je na 7. patře ze 7 a dostanete se tam pohodlně výtahem. Dům je panelový, po revitalizaci (plastová okna, zateplení, vchodové dveře, výtah apod.).

Měsíční náklady bytu jsou 4.548,- Kč/měs.

Byt se nachází v 8. obvodu Poruby s perfektní občanskou vybaveností. V blízkosti je MHD, Globus, lékárna, mateřské školy, supermarkety, restaurace, základní školy, dětské hřiště, kavárny, pošta apod. Parkovat je možné před domem i v jeho okolí.

Neváhejte a zavolejte, pokud je byt ještě volný. Můžete financovat i prodejem jiné nemovitosti.

Videoprohlídka: youtu.be/Z2yRte3WwKY

Nádherný byt 4+1 po kompletní rekonstrukci

Popis nemovitosti

Cenaprodáno po prohlídce nabídnětě svou kupní cenu
KategorieByty 4+1
LokalitaFrantiška Čechury, Ostrava - Poruba
OkresOstrava-město
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná81 m²
Plocha podlahová81 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Balkónano (4 m²)
Sklepano (1 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-101-326469
Kontaktovat makléře