Novostavba RD 5kk Veverská Bitýška

Za řekou, Veverská Bítýška

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
prodáno

+ provize včetně právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Dům v objetí přírody ve Veverské Bítýšce
Nízká daň z nabytí - pouze z pozemku.
Ve výhradním zastoupení nabízíme krásnou novostavbu rodinného domu, samostatně stojícího, užitná plocha 158 m2, prostorný pozemek 789 m2.
Nabízený dům vyrůstá uprostřed již zabydlené občanské zástavby v prostorné proluce. Jedná se o moderně řešený dvojpodlažní dům bez šikmých stropů, poskytující maximální obytný komfort. Dispozičně je řešený jako 5+kk, v přízemí obývací pokoj s kuchyní 41 m2, pokoj 12 m2, koupelna s toaletou, zádveří, šatna, v patře 3 pokoje 12, 19, 19 m2, koupelna s toaletou, šatna. Soudobé stavební materiály a použitá technologická řešení (například trojitá skleněná výplň oken) zaručují energetické úspory a nízké provozní náklady. Vybudovaná příprava pro krb Vám umožní trávit doma romantické chladnější večery. Francouzská okna nabízí možnost otevřeného propojení domu se zahradou. Okolí je již plně zastavěno, není tedy obava, že před domem vyroste několikapatrová bytovka.
Dům s rozsáhlou zahradou vyrůstající na břehu klidné řeky, je obklopen zelení a vzrostlými stromy. I když celá čtvrť vytváří oázu klidu, do centra Veverské Bítýšky dojdete pohodlně za pár minut. Nákupy, zdravotní centrum, restaurace, škola a školka, autobusové nádraží a další potřebná infrastruktura se nachází přímo na náměstí, cyklostezka a stezka pro bruslaře je naproti za řekou stejně jako sportovní centrum. Do Brna cesta autem trvá 10 minut, městskou hromadnou dopravou jste za dvacet minut v Brně-Bystrci. Po značených turistických stezkách se dá za půl hodiny dojít na hrad Veveří nebo k soutoku Svratky a Bílého potoka, kousek od domu je přístaviště přehradní lodní dopravy.
Řeka, stromy, klid, ticho, slušní sousedé. Opravdu se dá bez nadsázky říci, že se jedná o Dům v objetí přírody.

Nyní ve fázi hrubé stavby. Dokončení prosinec 2018

Novostavba RD 5kk Veverská Bitýška

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize včetně právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaZa řekou, Veverská Bítýška
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná158 m²
Plocha podlahová104 m²
Plocha pozemku789 m²
Plocha zastavěná116 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2018
ZařízenýNe
Terasaano (12 m²)
Velmi úsporná B
4 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-321959
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová