Prodej bytu 1+1 s lodžií, Adamov, Sadová

Sadová, Adamov

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Lodžie
  • Sklep
prodáno

včetně provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme na prodej byt 1+1 s lodžií (36 m2) Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 4. NP panelového domu.

Byt prošel kompletní rekonstrukci (zděná a zvětšená koupelna, nová elektroinstalace, kuchyňská linka). Okna a lodžie jsou orientovány na jižní stranu s krásným výhledem na protější zalesněný kopec. Budova je také po celkové rekonstrukci (plastová okna, zateplení fasády, kotelna, výtah, stupačky). V koupelně za vanou je na stupínku místo pro pračku s připravenou zásuvkou a možností napojení vody a odpadu. Nad umyvadlem je malé okénko, pro možnost snadného odvětrávání. V kuchyni je nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem.

Parkování je možné přímo před domem, nebo v přilehlých ulicích. Na konci bloku se za silnicí nachází samoobsluha, kousek od ní i základní škola a koupaliště, to však v dostatečné vzdálenosti, aby jejich provoz nenarušoval klid domu. Po pěti minutách chůze se dostanete do lesa na cestu vedoucí až na Alexandrovu rozhlednu. Dostupnost do Brna je vlakem, který běžně jezdí po dvacetiminutových intervalech a na který navazuje autobus, se zastávkou u zmíněné základní školy. Byt je volný a připraven ihned k nastěhování. Internet je zavedený do bytu, stačí jen oslovit místního poskytovatele.

Prodej bytu 1+1 s lodžií, Adamov, Sadová

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize a právních služeb
KategorieByty 1+1
LokalitaSadová, Adamov
OkresBlansko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná36 m²
Plocha podlahová36 m²
Počet podlaží10
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Lodžieano (3 m²)
Sklepano (1 m²)
Velmi úsporná B
116 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky123-101-323241
Kontaktovat makléře