RD dům v Žebětíně s velkou zahradou

Májová, Brno - Žebětín

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
prodáno

vč. provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům ve výborné lokalitě Brno-Žebětín. Dům je určen ke kompletní modernizaci. V přízemí se dá dobudovat bytová jednotka 1+1, v prvním patře se v současné době obývá bytová jednotka 4+1. Velké pokoje, kuchyně, koupelna s vanou. Předností je obrovský pozemek, zahrada za domem (1800 m2) , která vede až k lesu. Vytápění plynovým kotlem. Před domem parkovací stání, průjezd domem, za domem možnost postavení garáže. Nová vrata, samostatná měřidla pro každou jednotku. Připojeno na veškeré sítě, plyn, kananalizace, elektřina, vodovod. Možnost zbudování kvalitního trvalého bydlení pro rodinu v krásném prostředí. Brno-Žebětín je městská část nacházející se na západním okraji Brna. S výbornou dopravní dostupností. Nová škola, školky. Klidná lokalita uprostřed přírody. Volný po domluvě.

RD dům v Žebětíně s velkou zahradou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaMájová, Brno - Žebětín
OkresBrno-město
Velikost4 pokoje
VlastnictvíU majitele
Plocha užitná200 m²
Plocha podlahová150 m²
Plocha pozemku2.120 m²
Plocha zastavěná250 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-328964
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková