Prodej bytu 3+kk s lodžií (62,35 m2), Praha - Modřany

Jordana Jovkova, Praha - Modřany

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme byt 3+kk s lodžií o celkové výměře 62,35 m2 v žádané lokalitě Praha 4 - Modřany.

Byt se nachází v 7. patře panelového domu s výhledem na údolí Vltavy, vzdálenou okolní výstavbu a při dobré viditelnosti je vidět i vysílač Cukrák. K bytu náleží komora (2,55 m2) umístěná hned vedle bytu na patře. Celé patro je uzamčeno a vstup je na čip, tedy nepřístupné pro nežádoucí osoby.

Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíni (8,25 m2) ve tvaru L, z níž vlevo vedou dveře do pracovny (11,17 m2), která může být využita i jako dětský pokoj), vpravo je vstup do koupelny (2,85 m2) a na samostatné WC (1,05 m2), naproti je vstup do ložnice (12,16 m2) a za rohem pak vstup do obývacího pokoje (18,04 m2) s kuchyňským koutem (6,27 m2) se samostatným oknem. Lodžie (2,89 m2) je u dětského pokoje.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí – výměna oken za plastová, nové obložkové dveře. Do bytu je zaveden i plyn (v současné době zaplombováno), současní majitelé jej pro vaření nevyužívají, součástí kuchyňské linky je elektrických sporák.

K bytu se váže i spoluvlastnický podíl na nebytových prostorech, z nichž majitelům náleží cca 800 Kč ročně, vyplácených formou úspory na měsíčních poplatcích. Měsíční poplatky za služby se pohybují okolo 4 500 Kč.

Lokalita nabízí klid a spoustu zeleně. Možnost parkování je přímo před domem. Dům se nachází nedaleko Modřanské rokle, kde jsou možnosti sportovního vyžití a možnosti procházek. Pro sportovní vyžití je možné také využít nedalekou cyklostezku okolo Vltavy směr Braník a Zbraslav. V lokalitě naleznete veškerou občanskou vybavenost – asi 8 minut chůze je gymnázium, základní i mateřská škola. V docházkové vzdálenosti je několik supermarketů (např. Billa, Albert), pošta, poliklinika Modřany, řada obchodů, spousta restaurací či kaváren atd.

Velmi dobrá dopravní obslužnost – zastávka MHD U Libušského potoka – tramvajové linky 2, 3, 17, 21 a 27 a autobusová linka č. 165 – je vzdálená přibližně 4 minut chůze, do centra města se pak dostanete cca za 25 minut. Na výjezd z města směr Zbraslav, Vrané nad Vltavou se dostanete asi za 5 minut jízdy autem.

V případě zájmu o doplňující informace či prohlídku neváhejte kontaktovat našeho makléře.
Nemovitost může být v případě více zájemců prodána formou aukce.

Prodej bytu 3+kk s lodžií (62,35 m2), Praha - Modřany

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaJordana Jovkova, Praha - Modřany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Plocha podlahová63 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1985
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Méně úsporná D
99 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-11-059
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Autobus

Autobus
165

MHD

MHD
tram 2, 3, 17, 21 a 27

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko
Poliklinika Modřany

Hypermarket

Hypermarket
Billa, Albert

Škola

Škola

Školka

Školka

Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder