Prodej pěkného stavebního pozemku pro bydlení, 1053 m² - Libeř, Praha západ

Libeř

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
6 499 999 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek v malebné obci Libeř, situované v klidné a vyhledávané lokalitě Prahy - západ. Tato parcela představuje ideální příležitost pro realizaci vašeho snu o vlastním rodinném bydlení v harmonii s přírodou a přitom v dosahu hlavního města.

Rovinatá parcela o velikosti 1053 m² je podle poslední změny územního plánu určena pro výstavbu rodinného domu s možnou zastavěností 30 %. V rámci plánovaného rozvoje oblasti se nabízí domluva pro vybudování příjezdové cesty a přípojek k inženýrským sítím s developerem, který se v lokalitě chystá realizovat projekt výstavby rodinných domů. Pokud toužíte po maximálním soukromí v podobě velké zahrady nebo dokonce realizaci výstavby dvou domů, je možné jednat i o prodeji vedlejší parcely o velikosti 1133 m².

V Libeři bydlí ca 1600 obyvatel a nejdete zde vedle obecního úřadu, hasičů či dvou hospod mimo jiné i prodejnu vyhlášených Libeřských lahůdek. Snadno se stanete fandou místního fotbalu díky sportovnímu spolku Meteor a sportovně se můžete vyžít i v nedaleké Chotouni na tamější sjezdovce. Obec se může pyšnit i krásným kamenným mostem či gotickým kostelem sv. Jiljí. Ani na houby to nebudete mít daleko, směrem k Radlíku se rozprostírají hluboké lesy Přírodního parku Středních Čech.

Tento pozemek je skvělou investicí pro ty, kteří hledají místo pro život v klidném prostředí. Nechte se inspirovat okolní přírodou a vytvořte si domov přesně podle svých představ. Zavolejte si pro více informací ještě dnes, těším se na vaši návštěvu.

Prodej pěkného stavebního pozemku pro bydlení, 1053 m² - Libeř, Praha západ

Popis nemovitosti

Cena6 499 999 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaLibeř
OkresPraha-západ
Plocha pozemku1.053 m²
StavbaRodinný dům
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky144331044
Kontaktovat makléře