Prodej RD 3+1, CP 95 m², zahrada, Bzenec

Nový svět, Bzenec

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
  • Garáž
3 649 890 Kč

včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám exkluzivní příležitost stát se majitelem útulného domu v malebném Bzenci, který přináší ideální kombinaci pohodlí, prostoru a možnosti modernizace dle Vašich představ. Tento domov, situovaný jako 2+1 s dalším pokojem navíc na půdě nad garáží, nabízí nejen útulné bydlení, ale i prostor pro Vaše nápady a inspirace.

Srdcem tohoto domu je prostorný obývací pokoj, který poskytuje ideální prostor pro relaxaci a setkávání s rodinou či přáteli. Kuchyň je prakticky uspořádaná, nabízí dostatek prostoru pro vaření a úložnými prostory. Dům disponuje prostorem k využití na další přestavbu nebo rozšíření o pokoje. Navíc, díky pokoji na půdě nad garáží, máte možnost vytvořit si prostor pro pracovnu, ateliér či další ložnici podle Vašich individuálních potřeb.

K domu náleží také prostorná zahrádka, která láká k odpočinku na čerstvém vzduchu a nabízí možnost realizace vašich zahradních snů. Pro milovníky práce či kutily je k dispozici dílna, kde můžete realizovat své projekty či si udržovat své nářadí v pořádku.

Nabízíme Vám také možnost využití dotací na rekonstrukci, které mohou výrazně snížit náklady na modernizaci tohoto domu. Naše zkušené týmy jsou připraveny Vám poskytnout pomoc při celém procesu získání dotace a realizace modernizačních prací. Díky nim můžete dům přizpůsobit Vašim potřebám a přání, aniž byste museli investovat velké finanční prostředky.

Tento dům v Bzenci představuje skvělou investici do Vaší budoucnosti. Nabízí komfortní bydlení, prostor pro rozvoj a možnost realizace Vašich snů o ideálním domově. Nezapomeňte, že náš tým je tu, aby Vám pomohl s každým krokem na cestě k Vašemu novému domovu. Nenechte si tuto příležitost ujít a kontaktujte vašeho realitního poradce Karla Jocha co nejdříve.

Prodej RD 3+1, CP 95 m², zahrada, Bzenec

Popis nemovitosti

Cena3 649 890 Kč včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaNový svět, Bzenec
OkresHodonín
Velikost3 pokoje
Plocha užitná95 m²
Plocha pozemku390 m²
Plocha zastavěná170 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05442192
Kontaktovat makléře