Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej moderního inteligentního rodinného domu 5+kk, 267 m2 se zahradou 500 m2

Veselá 722, Praha - Kbely

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
info v RK

včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte prostorný, inteligentní dům bez nutnosti dalších investic? Tak pokud Vám vyhovuje 5+kk, udržovaná zahrada cca 500 m2, 3 terasy, dvougaráž, zastřešené parkovací stání, vlastní fotovoltaika, tepelné čerpadlo, aut. zavlažování, robotická sekačka, meteostanice, kamerový systém Jablotron, tak jste ho právě našli! Dům prošel kompletní rekonstrukcí v r. 2018, kdy architekt kladl důraz na praktické uspořádaní na denní, klidovou a hrací zónu.Nábytková sestava v obýváku,vč. kuch.linky s barem o výměře 72 m2 + atyp. schodiště byly vyrobeny na zakázku a celý prostor působí velmi nadčasově a celistvě. Přízemí - z dálkově ovládané dvougaráže 45,5 m2 s vraty Hörmann se dostanete do předsíně 17 m2, odložit si můžete v šatně 6 m2. Hned vedle naleznete WC 2 m2 a tech. místnost 7 m2, kde je umístěn rozvaděč, tepelné čerpadlo, el. bojler na 180 l vody. Z předsíně vstoupíte do hlavního prostoru 59 m2, jehož součástí je kuch. kout 13 m2. Francouzským oknem vejdete na terasu a zahradu. Za spojovacími dveřmi z obýváku se nachází šatna 9 m2, vč. vestavěných celozrcadlových skříní a ložnice 26 m2 s přímým vstupem na terasu i zahradu. K ložnici náleží koupelna 22 m2 se sprchou, WC, dvojumyvadlem, hydromasážní vířivkou zn. Wellis s možností výběru barvy podsvícení a intenzity masáže. V 1.NP se nachází galerie 42 m2, která je rozdělena na pracovní, čtecí a relaxační kout s kulečníkem a přímým vstupem na horní terasu 55 m2. V 1.NP jsou dále 3 samostatné pokoje a koupelna. Chcete znát ještě další důvody proč právě tento dům ? Přízemí o výměře 166 m2 je bezbariérové. Podlahy jsou vysokozátěžové zn. Meister, dlažba a obklady zn. Rako v nadčasových odstínech, ručně aplikovaná umělecká stěrka,na míru vyrobený nábytek i schodiště,napojení na PCO,inteligentní systém INELS, který umožňuje ovládání domu přes mobilní aplikaci, automatické nastavení teploty místností v domě, ovládání světel, venkovních žaluzií - aut. nastavení dle soumraku, videokomunikátor u vstupu, odchodné tlačítko,vzdálené otevírání garážových vrat. Samozřejmostí jsou protipožární čidla, vč. čidla pro případ havárie vody. Velkou výhodou je též zastřešené parkovací stání 28 m2. Kbely jsou skvělým místem pro život s výbornou dopr. dostupností. Bus 3 min., vlak 7 min. chůze od domu. Kbely - Masaryk. nádr. 20 min.,na Hl. nádr. 20 min.. Metro “C” Letňany 8 min. autem, metro “B” Rajská zahrada, Vysočanská nebo Č. Most autem cca 10 min., napojení na městský okruh, D10 směr Ml. Boleslav nebo D11 směr Hr. Králové. Pokud Vás nemovitost zaujala, kontaktujte makléřku.

Prodej moderního inteligentního rodinného domu  5+kk, 267 m2 se zahradou 500 m2

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaVeselá 722, Praha - Kbely
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná267 m²
Plocha podlahová267 m²
Plocha pozemku741 m²
Plocha zastavěná256 m²
Plocha zahrady485 m²
Užitná plocha přízemí166 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Počet bytů1
Počet domů1
Počet objektů1
Balkónano (55 m²)
Terasaano (28 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
Velmi úsporná B
119 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14532003
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová