Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rezidence, 278 m², pozemek 780 m², Řevnice

Nerudova, Řevnice

Prodej, Vila
  • Stav: Velmi dobrý
  • Bazén
  • Garáž
21 900 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení má naše realitní kancelář Century 21 Harmony velikou čest Vám nabídnout ke koupi velmi atraktivní a unikátní rezidenci v městě Řevnice o užitné ploše 278 m2. Pozemek na kterém stojí stavba je o výměře 226 m2 a ostatní pozemky o celkové výměře 554 m2 plní funkci zahrady. Stavba vily byla kolaudována v roce 2002 a je obydlena do současnosti. Jedná se o vícepodlažní stavbu přibližně čtvercového půdorysu s podkrovím a suterénem a mezipatry se samostatnými vchody. Stavba má s mezipatry 5 obytných úrovní, je založena na pasech z betonu s izolací proti zemní vlhkosti. Obvodové zdivo je z betonových tvárnic prolévaných a z Porothermu, podlahy a stropy jsou provedeny z prefabrikovaných betonových desek a hurdisek. Konstrukce krovu je dřevěná, členitého charakteru od sedlové až po mansardovou, klempířské prvky jsou provedeny z měděného plechu a střešní krytina je z tašek Bramac. Z truhlářských prvků je vila osazena eurookny v podkroví vyklápěcími okny Velux, dveře a zárubně jsou z masivu.

Hlavní vchod do domu je z východní strany ulice. V zádveří u hlavního vchodu se nachází velká šatní skříň, sociální zázemí (WC, bidet, umyvadlo), prostorná místnost sloužící jako fitko a vstup po schodišti do rozsáhlého suterénu. V suterénu je umístěna technická místnost s plynovým kotlem Protherm a bojlerem, ateliér, kuchyňka, dále místnost, která byla využívána jako advokátní kancelář, samostatné sociální zařízení a dále je zde místnost určená jako skladovací prostor s přípravou na saunu. V úrovni zvýšeného přízemí vede samostatný vstup na zahradu a dále je zde vstup do garáže pro 1 auto s tím, že před vjezdem do garáže je zřízeno zastřešené parkovací stání pro umístění dalšího vozidla.

Zvýšené přízemí domu je tvořeno obývací halou, ze které vede schodiště do patra vily a dále stup do překrásného unikátního prostoru obývacího pokoje s krbem, jehož součástí je relaxační prostor pro posezení, prostor jídelny a navazující velký kuchyňský kout. Z obývacího pokoje je vstup na západní terasu domu, na kterou navazuje udržovaná zahrada. Ze zvýšeného přízemí vede schodiště do mezipatra, kde je vysoce nadstandardní sociální zázemí s vířivou vanou, sprchovým koutem s hydromasážním panelem a dalšími prvky. V podkroví domu je otevřená galerie s pohledem do obývacího prostoru v přízemí domu, součástí galerie je prostor, kde je umístěn kulečník a dále se zde nacházejí 2 prostorné pokoje, které slouží v současné době jako pracovna a ložnice s navazující samostatnou šatnou. Je nutno konstatovat, že unikátním prvkem této stavby, který Vás při vstupu do domu naprosto fascinuje je otevřený prostor kdy, z přízemí až do podkroví se vertikálně rozprostírá velká obývací hala, která je ve vrchní části osazena galerií.

Do objektu vily jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě – elektřina, plyn, vodovod, kanalizace. Odvod dešťové vody je zajištěn do velkých podzemních nádrží, ze kterých je možno, mimo jiného využití, také zalévat zahradu. Při jižní straně vily je umístěn zapuštěný krytý bazén se zpevněnou plochou. Zahrada je koncipována v japonském stylu s jezírkem se zlatými rybkami a vodopádem. Jezírko je plně funkční, má zabudovaný filtr a lampu proti řasám. V rohu zahrady je umístěna stavba letní kuchyně s krbem a udírnou. Podél oplocení jsou zasázeny trvalé okrasné dřeviny, které se nacházejí rovněž při vjezdu do garáže.

Řevnice jsou město v okrese Praha-západ ležící asi 10 km jihozápadně od okraje Prahy na řece Berounce s veškerou občanskou vybaveností včetně kulturního vyžití (kino, Letní divadelní scéna), sportovního vyžití (tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště), veškeré zdravotní zázemí i veterinární ordinace pro Vaše mazlíčky, nachází se zde 4 MŚ a 2 ZŚ, restaurace a výborná cukrárna, prostě vše co potřebujete pro spokojený život v klidném a zdravém prostředí. Pro svou polohu v blízkosti brdských Hřebenů a výborného spojení s Prahou a Berounem po železnici je toto město velmi vyhledávanou a významnou rekreační lokalitou. Nabízená nemovitost se nachází v ul. Nerudova, kde převažuje rezidenční zástavba v podobě rodinných vilek, které jsou dobře dostupné po zpevněné komunikaci a dá se před nimi dobře zaparkovat. Pokud toužíte po novém domově ve vile s neobvykle řešeným interiérem, v klidném a zdravém prostředí, tak toto místo je právě pro Vás. A co říci na závěr, jedná se o výjimečnou nabídku naší realitní kanceláře Century 21 Harmony, která si nepochybně najde i výjimečného kupce, protože tato nemovitost má opravdu hodně co nabídnou. Těším se na osobní setkání s Vámi při prohlídce nemovitosti a proto mě neváhejte kontaktovat.

Prodej rezidence, 278 m², pozemek 780 m², Řevnice

Popis nemovitosti

Cena21 900 000 Kč
KategorieVila
LokalitaNerudova, Řevnice
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná278 m²
Plocha pozemku780 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14242074
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén