Prodej apartmánu 4kk/L, 101 m2, Špindlerův mlýn – Bedřichov

Bedřichov 120, Špindlerův Mlýn

Prodej, Apartmány Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Cihlová
  • Apartmány
prodáno

PRODÁNO

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout plně vybavený apartmán v "komorním" apartmánovém domě na jižním svahu Medvědína s výhledem na sjezdovky Hromovka. Dosud byly nemovitosti v Bedřichově výrazně levnější ve srovnání se Špindlerovým Mlýnem díky vzdálenosti od hlavních sjezdových tratí. Hodnota nemovitostí však začne v této lokalitě citelně stoupat díky již probíhající výstavbě nového lyžařského areálu a díky projektu propojení Špindlerova Mlýna s Bedřichovem novými sjezdovkami Hromovka III a Medvědín s novým parkovacím terminálem u přehrady v Bedřichově. Vznikne tak rozšířený lyžařský areál a odlehčí se tak přetížení v zimní lyžařské sezóně. Nová sjezdovka z Medvědína bude probíhat údolím nedaleko od okraje Bedřichova a od nabízené nemovitosti. Pěšky se tak dostanete k lanovce do 10 minut od domu (případně v zimním období sjedete z kopce). Investice do podobné nemovitosti je tak v době poklesu cen velmi aktuální pro investory s vlastní hotovostí, aby nedocházelo k jejímu znehodnocování vlivem vysoké inflace.
Apartmán je díky jihozápadní a severozápadní orientaci oken po celý den dostatečně světlý i v zimním období. I přes to, že se nachází ve 3. nadzemním podlaží, vystoupáte od hlavního vchodu pouze jedno schodiště. Dům o 6-ti bytových jednotkách je umístěn ve slepé ulici na okraji lesa na jižním svahu Medvědína a poskytuje tak dostatek klidu a soukromí jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci. Má velmi dobrou dispozici. Z prostorné předsíně je zajištěn vstup do všech místností, koupelny se sprchovým koutem, WC a dalšího samostatného WC. Dominantou apartmánu je obývací pokoj s lodžií a kuchyňským koutem s jídelním stolem pro 6 osob. Bonusem je slunná zasklená lodžie s krásným výhledem do zeleně a na sjezdovky Hromovka. Veškeré sportovní vybavení můžete umístit do prostorného uzamykatelného zděného sklepa o výměře 6 m2, který je příslušenstvím apartmánu.
Výhodou je vytápění a ohřev vody zajištěné vlastním plynovým kotlem. Spotřebu si tak můžete regulovat dle vlastních potřeb. Jako pomocné vytápění v mezisezónách a pro vytvoření příjemné atmosféry slouží elektrický krb v obývacím pokoji. Vybavení kuchyně: kuchyňská linka s lednicí a mrazákem, elektrický sporák s troubou, myčka, digestoř, jídelní stůl pro 6 osob. Obývací pokoj a ložnice jsou vybaveny nábytkem, součástí vybavení každého pokoje je velkoplošný televizor. Okna jsou plastová, s vnitřními žaluziemi, použité podlahové krytiny: dřevěná plovoucí podlaha, marmoleum a dlažba. Zabezpečení: bezpečnostní dveře a vnější, elektricky ovládané žaluzie.
Apartmán je (prvními) majiteli využíván k rekreačním účelům, nebyl nikdy pronajímán a je ve velmi dobrém stavu. Vybavení je v ceně s možností okamžitého užívání. Parkování před budovou pro rezidenty s povolením od městského úřadu.
Stav budovy je dobrý, s průběžnou údržbou a s fungujícím SVJ.
Využijte této nabídky buď pro účely vlastního užívání nebo jako investiční příležitost. Z budoucí sjezdovky bude možné s trochou šikovnosti přijet přímo k budově s nabízeným apartmánem. Při rychlém jednání můžete apartmán užívat již během „indiánského léta“.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.

Prodej apartmánu 4kk/L, 101 m2, Špindlerův mlýn – Bedřichov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno PRODÁNO
KategorieApartmány
LokalitaBedřichov 120, Špindlerův Mlýn
OkresTrutnov
Plocha užitná101 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaRekreační
Rok kolaudace1986
Rok výstavby1985
ZařízenýAno
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,60 m
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02034055
Kontaktovat makléře