Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu, 33 m² - Herzeg Novi, Baošiči, Černá Hora

Baosici

Prodej, Atypické byty
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
105 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Dostupné byty mají výměru 33m2 a 64m2. Byt o velikosti 33 m2 se nachází v přízemí, zatímco větší byt se nachází v podkroví.

Dispozice bytu 33m2: obývací pokoj s jídelnou spojenou s otevřenou kuchyní, koupelna a velký balkon.

Dispozice bytu 64m2: obývací pokoj s jídelnou spojenou s otevřenou kuchyní, 2 ložnice, koupelna a velký balkon

Apartmány jsou zařízené a vybavené a prodávají se s veškerým nábytkem. Z pokoje je možné vyjít na balkon s výhledem na moře.

Před budovou a kolem budovy je parkoviště

V docházkové vzdálenosti od bytu jsou obchody, kavárny, restaurace, autobusové zastávky a všechny důležité instituce. Byt je jen 200 m od moře

Baosici je malebné letovisko, které se nachází v zálivu Boka Kotorska v Herceg Novi, Černá Hora. Oblast je bohatá na historii a kulturu. V Baosici najdete mnoho historických památek, jako jsou kláštery, kostely a pevnosti. Mezi nejznámější patří klášter Savina a pevnost Španjola. Kromě historických památek si můžete také vychutnat krásnou přírodu, jako jsou hory, lesy a pláže.
Nejlepší způsob, jak se dostat do Baosici, je letadlem. Nejbližším letištěm je letiště Tivat, které se nachází asi 20 km od Baosici. Z letiště si můžete pronajmout auto nebo si objednat taxi. Další možností je cesta autem. Pokud cestujete z Chorvatska, můžete použít hraniční přechod v Dubrovníku. Z Dubrovníku je to asi 50 km do Baosici.


Při návštěvě Baosici nezapomeňte na koupání a slunění na místních plážích. Mezi nejkrásnější patří pláži Jaz, Trsteno a Žanjic. Pokud máte rádi historické památky, navštivte klášter Savina a pevnost Španjola. Pro milovníky přírody jsou k dispozici pěší túry v horách a procházky v lesích. Pokud máte rádi vodní sporty, můžete si pronajmout kajak nebo jachtu a prozkoumat okolí z moře. Večer si můžete vychutnat místní kuchyni v některé z místních restaurací nebo si zajít na drink do baru.

Pro bližší informace a domluvení prohlídky zde nebo v dalších nabízených nemovistostech mě, prosím, kontaktujte. Rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Prodej bytu, 33 m²   - Herzeg Novi, Baošiči, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena105 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieAtypické byty
LokalitaBaosici
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná33 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411318
Kontaktovat makléře