Prodej bytu 35 m² v novostavbě, dokončení do konce roku 2025, Zadar

Zadar, Chorvatsko

Prodej, Atypické byty
  • Osobní
  • Stav: Projekt
  • Skeletová
  • Parkovací stání
  • Terasa
1 EUR

Rezervace apartmánů, náhled na ceny a podrobná prezentace na dotaz, bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Zatoužili jste po životě v zemi s překrásnými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami? Vlastnili byste rádi nemovitost u moře, která lze využít jak jako atraktivní investice, tak jako příjemné bydlení? A co byste řekli na novostavbu?
V chorvatském Zadaru, městě, kde se mimo jiné nachází legendární mořské varhany a kde můžete sledovat ty nejkrásnější západy slunce, se na jaře 2024 zahajuje stavba bytového domu v okrese Mocire.
Objekt se bude skládat z podzemního podlaží (garáž a sklad), zvýšeného přízemí a čtyř podlaží, celkem bude k dispozici 38 bytů.
Z podzemní garáže do nejvyššího patra se instaluje tichý výtah. Na objekt bude umístěna tepelná izolace o tloušťce 10 cm. Všechny byty budou klimatizovány pomocí multisplitových klimatizací, vnitřní klimatizační jednotky budou umístěny ve všech ložnicích a obývacím pokoji. V koupelně bude instalováno elektrické podlahové vytápění. Vstupní dveře budou samozřejmě bezpečnostní. Zákazníkům bude nabídnut výběr ze tří druhů obkladů a dvou druhů parket. Objekt bude napojen na veřejnou kanalizaci. Očekávaná energetická třída je A+.
Všichni kupující jsou povinni zakoupit jedno parkovací stání, venkovní nebo v garáži, u třípokojových bytů je nutné zakoupit dvě parkovací stání. V přízemí, v zadní části objektu, budou garáže s úložnými prostory.
My nabízíme jednopokojový byt, který se nachází v prvním patře a má jižní orientaci. Celková plocha bytu je 35,49 m2. Skládá se ze vstupní části, kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a zastřešené terasy. K moři to budete mít pouhých 500 m.
Rezervace apartmánů, náhled na ceny a podrobná prezentace na dotaz.
Dokončení prací se očekává do konce roku 2025.
Nepropásněte tuto nabídku a neváhejte se ozvat, než bude pryč.

Prodej bytu 35 m² v novostavbě, dokončení do konce roku 2025,  Zadar

Popis nemovitosti

Cena1 EUR Rezervace apartmánů, náhled na ceny a podrobná prezentace na dotaz, bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieAtypické byty
LokalitaZadar, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuProjekt
BudovaSkeletová
Rok kolaudace2025
Rok výstavby2024
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (3 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411368
Kontaktovat makléře