OV 1+1 Brno-Staré Brno, ul. Rybářská, CP 39,1 m2, 4.NP/6, výtah, cihla, sklep, klidné místo v centru Brna

Rybářská, Brno - Staré Brno

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme bytovou jednotku v OV o dispozici 1+1, v obci Brno – Staré Brno, ul. Rybářská, CP 39,1 m2, 4.NP/6, výtah, cihla, sklep. Jedná se o pohodlný, slunný, světlý byt po rekonstrukci s příjemným výhledem. Orientace bytu na dvě světové strany. Obytná plocha bytu 35,16 m2, prostorný sklep 3,94 m2. V rámci rekonstrukce byly provedeny nové rozvody vody, odpadů, elektřiny, nové omítky, nově vybudovaný podhled pro úložné místo v bytě. Nová koupelna se sprchovým koutem, otopným žebříkem. V prostorné koupelně místo i pro WC a pračku. Nová KL usazena u okna s výhledem. Nový plynový kotel zn. Baxi včetně nových, krytých rozvodů plynu. Nové bezpečnostní, protipožární vstupní dveře. Okna plastová, žaluzie. Podlahy původní parkety osazené pro zpevnění osb deskami, vrchní krytina PVC v dekoru dřeva. Dům po revitalizaci (nový výtah, fasáda, zateplení domu mimo čelní stranu domu, renovované sklepní prostory). Dům je umístěný ve strategické části města Brna, v lokalitě u brněnského výstaviště, přesto se nachází v klidné části, orientace bytu do vnitrobloku. Pár minut pěšky od domu možnost využít cyklostezky kolem řeky a turistickou stezku. Za domem je k dispozici dětské a sportovní hřiště. Parkování u domu v zóně C (za poplatek 200 Kč/rok pro majitele + volné hodiny pro návštěvy) a možnost využít parkování ve vnitrobloku (také za poplatek 200 Kč/rok). V lokalitě veškerá občanská vybavenost a dopravní dostupnost. Doporučujeme k bydlení i jako výborná investiční příležitost.

OV 1+1 Brno-Staré Brno, ul. Rybářská, CP 39,1 m2, 4.NP/6, výtah, cihla, sklep, klidné místo v centru Brna

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 1+1
LokalitaRybářská, Brno - Staré Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná39 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Výtahano
Sklepano (4 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky05431218
Kontaktovat makléře
Ing. Dana Valešová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-dana-valesova
IČ: 75065827

Letos to je již sedmnáctý rok, co se věnuji práci realitní makléřky.

Po dokončení vysoké školy jsem pokračovala v postgraduálním studiu a hledala práci na přivýdělek. Oslovila mě nabídka práce na pozici realitní makléřky. O nemovitosti, investice a příběhy lidí jsem se vždy zajímala, ale tehdy jsem vůbec netušila, že navážu spolupráci s realitní kanceláří - tou první a jedinou - na tak dlouho.

Práci v realitách vnímám jako pomoc klientům při prodeji jejich nemovitostí, pochopení jejich přání i jejich potřeb. Každý obchod je individuální, ať už jde o délku prodeje, maximalizace tržní ceny, zatížení nemovitosti, vyřešení dědictví, návaznosti, vyjednávání při více majitelích a dalších skutečnostech.
Proto je tak důležité si předem prodeje vše povědět.

Věřím, že s pozitivním přístupem se pracuje snáze. Vždy mě potěší, když se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů. Těším se i na spolupráci s Vámi

Kontaktovat makléře
bgIng. Dana Valešová