Prodej slunného bytu 1+1, 47 m², Plzeň - Slovany

Francouzská třída, Plzeň - Východní Předměstí

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Rádi byste vlastnili byt na nejkrásnější ulici a v nejvyhledávanější lokalitě v Plzni? Jeden takový v mé nabídce na Vás právě čeká.

To snové místo, kde se byt nachází, je městská část Slovany, a tou nejkrásnější ulicí, je ulice Francouzská. Souhlasíte? Pokud máte pro tuto lokalitu také slabost, představuji Vám byt, který může splnit sen o Vašem novém bydlení, či o bytu vhodném na investici k jeho pronajímání.

Bytová jednotka o dispozici 1+1 a velikosti 47,6 m² se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového bytového domu, který prošel v nedávné době kompletní revitalizací. Jeho nespornou výhodou je i nový výtah, který zajišťuje bezbariérový přístup do bytu.

V bezprostřední blízkosti domu se nachází vše, co potřebujete ke spokojenému životu. Například Poliklinika Slovany, Obchodní centrum Slovany - Galerie Slovany s mnoha různými obchody, Fitness Galerie Slovany, CrossCafe Slovany, lékárna s noční pohotovostí, mateřská škola, základní škola, různé druhy služeb, Bazén Slovany a zastávky autobusu č. 30 a tramvaje č. 1 a 2. MHD zajištuje přímou dostupnost všech částí Plzně za poměrně krátkou dobu. Blízko je též nájezd na dálnici D5 směr Praha - Rozvadov. V okolí najdeme také spoustu zeleně a parků na procházky, či sportovní aktivity. U domu lze bezproblémově zaparkovat.

Bytová jednotka je velmi příjemná, slunná a teplá, byt se v zimním období vytopí na příjemnou teplotu pouze stoupačkami v koupelně. Je tedy poměrně energeticky nenáročný. Byt nabízí předsíň (7,5 m²), obytnou kuchyni (16,6 m²), pokoj (16,7 m²), prostornou šatnu (4 m²), koupelnu (2 m²) a WC (0,8 m²). K bytu náleží sklep (3 m²) v suterénu domu. Podlahy jsou pokryty PVC, okna jsou plastová a najdeme zde nové interiérové dveře.

Pokud Vás moje nabídka zaujala a rádi byste příjemnou energii bytu načerpali se mnou, ráda Vás jím provedu a poskytnu další informace.

Budu se na Vás těšit:-).

Prodej slunného bytu 1+1, 47 m², Plzeň - Slovany

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 1+1
LokalitaFrancouzská třída, Plzeň - Východní Předměstí
OkresPlzeň-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná47 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14441062
Kontaktovat makléře