Byt 1+1, 44m2, OV, Praha 7, Holešovice, Osadní ul.

Osadní 1552/45, Praha - Holešovice

Prodej, Byty 1+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Vybavený
  • Sklep
  • Výtah
5 580 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Holešovice, různorodá čtvrť hlavního města, která se rozkládá mezi levým břehem Vltavy a letenským kopcem, dnes patří k nejzajímavějším pražským lokalitám. Množství původních industriálních staveb již neslouží svému účelu, ale řada z nich byla zrekonstruována a našla druhý život jako byty, kancelářské komplexy, ateliéry mladých umělců, designérů a architektů či kulturní instituce.
A právě zde, v těsné blízkosti Ortenova náměstí, v ulici Osadní, nabízíme byt s dispozicí 1+1 a velikostí 44 m2, který se nachází na druhém nadzemním podlaží pětipatrového domu s výtahem. Dům z 30. let 20. století postavený ve funkcionalistickém stylu, je po celkové revitalizaci s novou fasádou a zateplením, s novými okny, novými rozvody z roku 2023 a novým výtahem a zasklenou pavlačí.
Samotný byt je v tuto chvíli velice šikovně maximálně prostorově využit a nabízí dva samostatné pokoje a obývací pokoj s kuchyňským koutem. K tomu je k dispozici koupelna se sprchovým koutem a oddělená toaleta. K bytu dále náleží sklep.
Vzhledem ke své strategické poloze v pěší vzdálenosti na kompletní MHD včetně metra "C," v blízkosti menších či větších obchodů, spousty restaurací, galerií, ale i městských institucí, je nabízená nemovitost ideální, jako investiční byt na pronájem, stejně tak ale uspokojí každého, kdo má rád tep velkoměsta.
Pro bližší informace kontaktujte, prosím, makléře.

Byt 1+1, 44m2, OV, Praha 7, Holešovice, Osadní ul.

Popis nemovitosti

Cena5 580 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+1
LokalitaOsadní 1552/45, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení4.500,- + el. a plyn
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná44 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby1925
ZařízenýAno
Výtahano
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02141033
Kontaktovat makléře
Jaroslav Kareš
CENTURY 21 Premium
+420 739 682 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-kares
IČ: 76335615

Jaroslav Kareš se narodil v Praze, v roce 1976. Vystudoval SOU U Vinohradského hřbitova v Praze obor mechanik opravář pro letadla. Po základní vojenské službě začal pracovat v oblasti gastronomie, kde absolvoval několik kurzů, seminářů a školení na téma obchod a styk se zákazníkem, na jejichž základě nastoupil managerské pozice v předních pražských hotelích a restauracích. V roce 2009 začal působit, jako makléř ve franšízové realitní společnosti Century21, kde se postupem času stal vedoucím týmu s několika úspěchy na tuzemském i celosvětovém poli. Jaroslav Kareš hovoří česky a anglicky.

Kontaktovat makléře
bg