Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej byty 1+kk, 30 m² - Brno

Sekaninova, Brno

Prodej, Byty 1+kk
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
3 750 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Prodej moderního bytu 1+kk s celkovou plochou 30 m2 v atraktivní lokalitě Brna na adrese Sekaninova je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné a útulné bydlení blízko centra města.

Byt se nachází ve 4. patře z 5 v nástavbě z roku 2020 v nově zrekonstruovaném domě s výtahem, což zajišťuje moderní a komfortní bydlení. Okolí nabízí příjemné prostředí s cyklostezkou okolo řeky Svitavy, která láká k aktivnímu odpočinku a sportovním aktivitám.

Byt je vybaven krásnou kuchyňskou linkou se všemi potřebnými spotřebiči, což přispívá k pohodlí a funkcionalitě interiéru. Koupelna disponuje sprchovým koutem a je zařízena ve stejném moderním stylu jako zbytek bytu.

Díky modernímu podlahovému vytápění pomocí elektrického kotle jsou náklady na bydlení velmi příznivé. Měsíční náklady ve výši 2000 Kč zahrnují i fond oprav, což představuje vynikající hodnotu v porovnání s jinými byty.

Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo páry, kteří ocení moderní a útulný byt v blízkosti centra města s výhodnými provozními náklady. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte mě kontaktovat.

Prodej byty 1+kk, 30 m² - Brno

Popis nemovitosti

Cena3 750 000 Kč včetně provize
KategorieByty 1+kk
LokalitaSekaninova, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná30 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýČástečně
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05441232
Kontaktovat makléře