Prodej novostavby 1+kk Brno, Řečkovice

Brno - Brno-Řečkovice a Mokrá Hora

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme novostavbu bytu o dispozici 1+kk a obytné ploše 44 m2 v Řečkovicích. Odkaz na virtuální 3D prohlídku naleznete na https://my.matterport.com/show/?m=KGoQHumgQTG.
Prostorný byt s orientací na východ je vhodný jako startovací bydlení, či na investici. Velkou výhodou je prostorná chodba, ve které je možné umístit velkou vestavnou skříň. K bytu náleží podíl na společných částech domu a společném skladovacím prostoru.
Jednotka se nachází v přízemí bytového domu po kompletní rekonstrukci z roku 2021, součástí bylo také zateplení, kompletní rozvody. Vytápění je dálkové, ohřev vody vlastním bojlerem. Nová kuchyňská linka s elektrickou varnou deskou a digestoří s odvodem do společné vzduchotechniky.
Výhodou je bezproblémové parkování na obrovském parkovišti přímo před domem. U domu se nachází zastávka MHD Letovická, ze které se lze dostat za 20 minut do centra, na Moravské náměstí. Městská část Řečkovice a Královo Pole je vyhledávanou lokalitou také pro velké množství možností sportovního vyžití. Do 1 minuty se zde lze napojit na brněnský okruh, odkud je to 10 minut do centra Brna. Lokalita je velmi klidná, s výbornou dostupností. Naproti domu začíná stezka do „zamilovaného hájku“.
Energetická náročnost třídy C. Velmi nízké provozní náklady.

Prodej novostavby 1+kk Brno, Řečkovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 1+kk
LokalitaBrno - Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná44 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Úsporná C
96 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-11-339
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová