Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej prostorné nové jednotky, 23 m², Brno - Líšeň

Markovičova 1208/1, Brno - Líšeň

Prodej, Byty 1+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Sklep
rezervováno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO

Nabízíme k prodeji novou prostornou jednotku v cihlové novostavbě domu v Brně-Líšni na ulici Markovičova o dispozici 1+kk a velikosti 23 m².

Vybavení je vyšší standard - samostatný bojler na ohřev TÚV, vinylová podlaha, v koupelně keramická dlažba, koupelnové vybavení Hansgrohe, Villeroy, dveře, obložky bezfalcové Sapelli. Dům je zateplen 16 cm polystyrenem, plastová okna trojskla. Součástí bytu je prostorný velký sklep o velikosti 8,50 m². Kuchyňská linka není součástí vybavení.

Cihlový dům je harmonicky umístěný v původní zástavbě rodinných domů. Jednotka je v katastru nemovitostí vedená jako ateliér. Do centra města se dostanete do 10 minut. Tento prostor je ideální volbou pro jednotlivce, mladé páry či investory hledající skvělý pronájem.

Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů. V severní části katastru Líšně se nacházejí rozsáhlé lesy a zasahuje sem jižní část CHKO Moravský kras. Na východní hranici katastru se nachází překrásné Mariánské údolí, jež je často využíváno ke kulturním účelům a Brňany využíváno k rekreaci a relaxaci. Celé údolí je průjezdné jak na kole, tak autem s povolením. Údolím protéká potok Říčka na němž se zde nachází 3 údolní nádrže vybudované v letech 1961-1967, několik mlýnů a výletních restaurací. V oblasti Mariánského údolí se nachází velká chatařská oblast.

Bližší informace k nemovitosti u realitního makléře.

Prodej prostorné nové jednotky, 23 m², Brno - Líšeň

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaMarkovičova 1208/1, Brno - Líšeň
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná23 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Sklepano (9 m²)
Úsporná C
78 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky08241235
Kontaktovat makléře